“Наш Хатіко”: вдівець Писанки повернувся в Україну і зворушив Мережу знімком у самотній квартирі

Вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков нещодавно повернувся до України з Німеччини, де актриса проходила лікування, але так і не змогла перемогти страшну хворобу.

Відомої української актриси та телеведучої Руслани Писанки не стало 19 липня цього року. Звістка про смерть жінки стала справжнім шоком не лише для публіки, а й для колег Писанки. Жінка нікому не сказала про страшну хворобу, з якою кілька місяців боролася в одній із клінік Німеччини. Тільки після смерті Руслани її чоловік Ігор Ісаков розповів, що у жінки діагностували агресивну форму раку ще й у занедбаній формі. Саме тому боротьба була недовгою.

Руслана Писанка
Вдівець Писанки повернувся в Україну і зворушив Мережу знімком у самотній квартирі

Прощання з українською актрисою відбулося 2 серпня у німецькому місті Кайзерслаутерн на місцевому цвинтарі. Проте там Руслану Писанку лише кремували, а поховання планується у Києві на Байковому цвинтарі. Дата прощання з актрисою у Києві поки що не призначена.

Днями вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков повернувся до України з Німеччини. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук . Чоловік зробив фото з котом, який понад півроку чекав на повернення господарів додому. На жаль, кіт дочекався лише господаря, але не господиню.

Вдівець Писанки повернувся в Україну і зворушив Мережу знімком у самотній квартирі

Кіт, на який чекав. Він неймовірний… Наш Хатіко

, – підписав фото Ігор.

Важко не помітити, що вдівець Писанки виглядає дуже втомленим, виснаженим, а очі його червоні від сліз.

Це помітили й користувачі Мережі. Фоловери підтримали Ігоря у коментарях і зазначили, що йому варто берегти себе і продовжувати жити далі.

Ось що написали коментатори:

  • “Ігоре, тримайся”;
  • “Сил і мужності вам, пройти цей складний період життя”;
  • “Співчуємо вам, тримайтеся”;
  • “Добре, що будинок не порожній. Тримайтеся, Ігорю. Сумуємо… і ніколи не забудемо Русю”.

Нагадаємо, Ігор Ісаков – перший офіційний чоловік Руслани Писанки, за якого вона вийшла заміж у віці 47 років. Дітей у Писанки не було, але був пасинок – син Ігоря від першого шлюбу.

Разом з Ігорем Руслана Писанка взяла участь у відомому шоу “Зважені та щасливі”, де їй вдалося схуднути на 42 кілограми.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.