Сини Віталія Кличка вже вищі за батька і дядька: теж стануть боксерами чи оберуть іншу професію?

У Віталія Кличка з Наталею Єгоровою народилося троє дітей. Як відомо, пара нещодавно розлучилася. Чим нині займаються сини мера і відомого боксера?

Єгор-Даніель

Молодику вже 22 роки. Він народився в Америці, потім мешкав якийсь час в Німеччині з батьками. Коледж старший син Кличка закінчив у Маямі, після чого поступив у престижний англійський університет, щоб здобути фах бізнес-менеджера. Тепер замислився про аспірантуру.

Єгор-Даніель вже вищий за батька Віталія Кличка

Єгором хлопчика назвали через дівоче прізвище мами – Єгорова. Він чудово володіє англійською, німецькою, російською мовами, а от української не розуміє зовсім. Якось на питання київських журналістів відповів: “ноу коментс”, бо просто не втямив, що йому кажуть. Зате амбіцій юнаку не займати. Одного разу він привітав батька з днем народження, сповістивши, що теж бажає стати мером Києва, чим надзвичайно потішив Віталія Володимировича.

Максим-Олександр

Молодший син чемпіона світу з боксу вже відзначив 17-річчя. Його назвали на честь німецького боксера Макса Шмелінга. Але махати кулаками на рингу молодику нецікаво. Він захоплюється баскетболом і грає за великобританську оксфордську команду.

Нащадки перевищили в зрості

Якщо уважно придивитися до різдвяної світлини братів Кличків із синами Віталія, стає очевидно, що юнаки вже переросли не тільки 198-сантиметрового дядька Володимира, але й татуся, зріст якого сягає 2,01 м.

Сини Віталія Кличка переросли тата і дядька Володимира

Максим почав активно рости з 15 років. У 16 він вже досяг позначки 215 см. Якщо зважити, що хлопчики зазвичай ростуть до 21 року, то важко уявити, яким вимахає найменший син мера. Який зріст у первістка Кличка, невідомо. Але видно неозброєним оком, що він уже вищий за обох родичів. Щоправда, до ваги батька в 109 кг хлопцям ще ой як далеко.