Дружина втікача Влада Ями показала, до якої школи пішов їхній син: “Всі однокласники розмовляють англійською”

Зіркова пара Влад та Лілія Ями наразі перебувають за кордоном. Там їхній син Леон пішов у школу. Знаменитість показала кадри навчального закладу своєї дитини

Відомий хореограф разом зі своєю дружиною Ліліаною Ямою нині мешкають у США. В Америці 6-річний син подружжя пішов у перший клас. Кохана українського хореографа показала кадри, на яких видно, в якій школі вчитиметься Леон Яма. Крім того, Лілія Яма розповіла деталі про американську школу.

Син Влада Ями пішов у перший клас

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина відомого українського хореографа розповіла про місце, куди вони з чоловіком віддали навчатись свого сина. Знаменитість зазначила, що Леон навчатиметься у повністю англомовній школі, проте поки що він натрапляє на труднощі, проте вони вже працюють над покращенням рівня англійської у їхнього сина.

Лілія Яма також розповіла про те, що вони збираються більше розповідати американцям про українську мову. Дружина відомого хореографа зазначила, що у їхніх інтересах популяризація рідної мови за кордоном. Почало подружжя з того, що Влад Яма розповів детальніше про солов’їну та прочитав казку “Вовк та семеро козенят”.

Зіркове подружжя також повідомило, що пізніше збираються повторити свою ініціативу. За словами Ліліани Ями, через місяць вони повернуться до школи.

Історії з Інстаграму дружини Влада Ями
Історії з Інстаграму дружини Влада Ями

Влад Яма за кордоном

Після початку повномасштабного вторгнення особливо гострим у суспільстві стало питання відомих чоловіків, які з невідомих причин виїхали за кордон. Шанувальники постійно цікавляться, чому зірки покинули терени рідної держави у той час, коли інші гинуть та сидять під обстрілами.

Такі запитання публіка ставила і Владові Ямі, а також його дружині. Тоді Лілія Яма зазначила, що некоректно питати про подібне, адже в кожного можуть бути різні причини та історії. Проте, знаменитість навіть не натякнула на те, чому її чоловік, залишивши сім’ю в безпеці, не повернувся до України.

У мережі критикують Влада Яму за виїзд з України
У мережі критикують Влада Яму за виїзд з України

Комічним став той факт, що після подібних заяв без будь-яких спроб пояснити шанувальникам причини свого виїзду, зіркова пара з’являється на вечірці, присвяченій Хелловіну. На опублікованих фотографіях пара виглядала доволі щасливою та усміхненою. Крім того, коли Лілія Яма заявила про благодійні наміри організованої вечірки, ніяких супровідних коментарів стосовно цього вона не залишила. Так, невідомо, чи дійсно захід був благодійним.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.