49-річна Руслана Лижичко показала сталевий прес: ні натяку на вагітність та майбутнє поповнення

Відома українська співачка Руслана Лижичко, яка принесла в 2004 році Україні перемогу в "Євробаченні", похизувалась в Мережі своїм сталевим пресом.

Руслана Лижичко з 24 лютого 2022 року займається тим, що приймає участь в різних концертах і заходах в підтримку України, а незадовго до того, як почалася повномасштабна війна, співачка вперше за всю свою кар’єру зізналася, що мріє стати мамою і народити дитину своєму чоловіку Олександру Ксенофонтову.

Чоловік Руслани Лижичко Олександр Ксенофонтов

Весь час зірка присвячувала себе творчості, багато працювала і жертвувала сім’єю заради кар’єри, але до неї прийшло розуміння, що насправді в житті має значення. Зізнання Руслана зробила в шоу “Маскарад” після її розсекречення в образі Мавки, яка має заповітну мрію стати мамою і ця мрія збігається з її власною. Але сьогодні співачка виконує важливу місію кричати про Україну в усьому світі, тому чутки про вагітність відійшли на другий план.

Як показали нові фото Руслани в Інстаграм-блозі, немає сенсу про це пліткувати. Артистка виклала знімки з благодійного заходу в Америці, на яких постала в своєму сценічному шкіряному костюмі зі сталевим пресом. В 49 років вона виглядає неймовірно.

З Ukrainian Cultural Club of Dallas зібрали таку необхідну допомогу для України. Українське волонтерство – це соціальний тренд, що викликає захоплення у всьому світі! Дякую всій українській громаді Техасу і, зокрем, Далласу за те, що ми повертаємося до України з необхідною допомогою. Ми не можемо розголошувати деталі, що саме і куди ми повеземо, але можу сказати, що це саме та довгоочікувана енергія, яка вкрай необхідна в найгарячіших крапках нашого протистояння і боротьбі. Слава Україні!

, – поділилася Руслана.