Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем: чоловік середнього віку з добрими очима

Відома українська актриса Руслана Писанка померла 19 липня 2022 року від важкої хвороби. У зірки не було дітей, але залишився чоловік, який тепер вдівець.

Руслана Писанка була однією з найулюбленіших глядачами українських актрис і телеведучих. Вона народилася в Києві, її матір була по професії інженером зв’язку, а батько – кінооператор. Дитинство майбутньої зірки було насиченим, вона вчилася, ходила в музичну школу, займалася в декоративно-прикладному гуртку, приймала участь у всіх шкільних святах.

Після закінчення школи Руслана поїхала в москву вступати у Щукінське училище, але їй сказали, що для вступу їй треба схуднути на 20 кілограмів. Писанка була не готова до такого і повернулася назад в Київ і стала студенткою інституту культури по спеціальності режисер телебачення.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем

Зніматися в кіно вона почала ще під час навчання і справлялася з різноманітними ролями від драматичних до комедійних. Також Руслана працювала на телебаченні ведучою, вела прогноз погоди, програму “Жіночий клуб”, “Твій день”, була учасницею “Танці з зірками”, “Зважені та щасливі”.

Особисте щастя Писанка знайшла в немолодому віці – в 2012 році вона вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Ісакова. Пара познайомилася в соціальній Мережі. У чоловіка тоді був син від першого шлюбу, а спільних дітей у них не з’явилося.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем

Ігор був до останнього подиху з Русланою, яка несподівано померла літом 2022 року від онкологічного захворювання. Діагноз зірці поставили, коли вона виїхала в Німеччину під час війни на лікування перелому ноги. Про свою хворобу Писанка не зізнавалася, не втрачала позитиву і вірила, що впорається, але 19 липня її серце зупинилося.

Як виглядає чоловік Руслани Писанки, який став вдівцем

Ігор Ісаков влаштував дві прощальні церемонії та концерт пам’яті в честь дружини. Актрису поховали на Байковому кладовищі. Зараз вдівець зірки живе в їх будинку і намагається знайти нові сенси в житті після втрати кохання.