На публіці не цілуються: Репяхова показала вечерю Віктора Павліка – закусує недомашній борщ цибулею

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, чим зазвичай вечеряє її чоловік. Домашньою їжею дівчина балує чоловіка вкрай рідко.

Катя Репяхова і Віктор Павлік в шлюбі вже майже 3 роки, втім вони і досі є однією з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Катя – четверта дружина Павліка, яка стала розлучницею у третьому шлюбі артистка. Дівчина молодша за свого чоловіка аж на 29 років, вона навіть молодша дітей свого обранця. Публіка не вірить в довготривалість цього шлюбу і часто засуджує молоду сім’ю. Незважаючи на це, Катя Репяхова активно веде свій Інстаграм-блог і, не соромлячись, показує сімейне життя з Віктором Павліком.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Підписники Репяхової вже давно помітили, що домогосподиня з неї не дуже гарна. Молода дружина Павліка не прибирає квартиру, а вихваляється тим, що щотижня викликає клінінгову компанію, яка і прибирає у неї вдома. Також дівчина вкрай рідко готує вдома, тож Віктор Павлік змушений перебиватись хот-догами з заправки, або ж їсти у кафе.

Так, недавно Катя Репяхова у оприлюднила коротке відео, в якому показала, як її чоловік їсть борщ в одному з місцевих кафе. Чоловік з апетитом їв рідку страву і закушував її чорним хлібом і цибулею.

Репяхова показала вечерю Віктора Павліка – закусує недомашній борщ цибулею

В підписі до відео Катя написала, що це найсмачніший борщ в її житті.

До слова, Катя Репяхова не готує та не прибирає вдома не через власну лінь, а через сильну зайнятість. Незважаючи на те, що вона являється мамою півторарічного сина, Катя займається власним бізнесом – інтернет-магазином дитячого одягу, а також веде Інстаграм-блог, який їй приносить чималий дохід. Крім цього дівчина являється концертним директором свого чоловіка-артиста.