Їй 11, йому 40: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком

Українська блогерка і дружина відомого співака Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, як виглядала на першій зустрічі з майбутнім чоловіком.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова активно веде свій Інстаграм-блог, який приносить їй непогані доходи і популярність. Блогерка ділиться з підписниками новинами з сімейного життя, розповідає про бізнес, який вона відкрила під час війни, про виховання сина, показує свої подорожі і відповідає на питання прихильників.

Нещодавно Репяхова ділилася планами змінити свою зовнішність за допомогою пластичної хірургії. На цей раз Катя виклала фото з Трускавця, куди поїхала з мамою, сином і коханим чоловіком та зізналася, що це місто має для неї особливе значення, але живе вона в Києві, а народилася в Дніпрі.

Трускавець. По істині моє рідне місто. Місто мого дитинства. Саме Трускавець познайомив мене з творчістю майбутнього чоловіка

, – розповіла Репяхова.

Дружина Віктора Павліка Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком
Дружина Віктора Павліка Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком

Після цього Катерина поділилася знімком, на якому їй всього 11 років і вона позує з 40-річним Віктором Павліком, не підозрюючи, що це її майбутній чоловік.

Дружина Віктора Павліка Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком
Дружина Віктора Павліка Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком

Нагадаємо, романтичні стосунки Репяхової і Павліка зав’язалися після одного з концертів артиста, вони зупинилися в одному готелі і випадково зустрілися в коридорі. Віктор на той момент був в шлюбі з Ларисою Созаєвою, з якою в результаті розлучився і одружився на молодій обраниці в 2020 році. Вона стала його концертним директором. Розлучення з колишньою дружиною було скандальним, а Катерину в Мережі засуджували за те, що розбила сім’ю.

Не зважаючи на важкий період, критику і велику різницю в віці, зіркова пара щаслива, у них підростає півторарічний син Михайло, вони розвивають концертну діяльність, а також Репяхова займається власним магазином дитячого одягу.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за пташине молоко! Ніжний і повітряний десерт без випічки на основі желе і вершків – рецепт

Легкий як хмаринка, ніжний і невагомий – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується десерт дуже просто, без духовки, плити і зайвої метушні.

Прийшла з роботи й була приємно здивована: чоловік приготував вечерю з гречки в духовці. Все змішав і готово

Ця страва готується настільки просто, що з нею впорається будь-який чоловік. При цьому нагодувати гречкою з м'ясом удасться всю родину, а посуд, як не дивно, залишиться чистим.

Складно у це повірити: як зараз виглядає 61-річна Феріде з серіалу “Корольок – пташка співоча” (ФОТО)

Свого часу "Королек - пташка співоча" користувався величезною популярністю, глядачі не могли відірватися від екранів. Сьогодні ми розповімо, як змінилася актриса, яка зіграла головну героїню Феріде.