Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення: обвисла шкіра на животі та впалі щоки

Відома українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її тіло після екстремального схуднення. Прихильники відмітили, що раніше артистка виглядала більш привабливо.

Тіна Кароль – одна з найкрасивіших артисток в українському шоу-бізнесі. Вона тричі отримувала звання “Найкрасивішої жінки України” по версії журналу VIVA. Втім, щоб так виглядати, Тіна докладає дуже багато зусиль. Співачка не приховує, що схильна до повноти, тож змушена дотримуватись суворої дієти і годинами тренуватися у спортивному залі.

Тіну Кароль запідозрили в пластиці
Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення

Варто відзначити, що Кароль ніколи не була худорлявою і завжди мала соковиті, жіночні форми. Втім, за останній рік співачка помітно схудла. Тіна зізнається, що не притримувалась  ніякої спеціальної дієти, а різке схуднення пов’язано зі стресом через війну.

Нещодавно у своєму Телеграм-каналі Тіна Кароль оприлюднила серію домашніх знімків, де вона позує без макіяжу, в спортивних штанах та чорному топі. Тіна оголила свій живіт, показавши, як виглядає її тіло після схуднення.

Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення
Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення

На животі артистки немає зовсім підшкірного жиру і навіть помітний прес. Проте, через швидке схуднення з’явилися і деякі негативні наслідки. Помітно, що шкіра на животі дещо обвисла.

Прихильники Тіни Кароль в коментарях попросили співачку більше не худнути.

Ось, що написали коментатори:

  • “Тіна, досить худнути. Фігура просто ідеальна”;
  • “Просто фантастика! Найгарніша дівчина на білому світі”;
  • “Тіночка, їж будь ласка, тортик теж їж”;
  • “Богиня”;
  • “Така домашня, ніжна і мила”.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль відмовилася співати свої пісні російською мовою. Частину свого репертуару артистка переклала і перезаписала англійською, а нові пісні тепер звучать українською.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.