Співачки Могилевська, Дорофєєва, Тіна Кароль та інші згадали довоєнні новорічні свята: було трішки по-іншому

2022 рік кардинально змінив життя українців на до і після. Проблеми стали глобальнішими, довелося пристосовуватися до нових реалій і займатися зовсім іншими справами, ніж у мирні часи. Та іноді так хочеться понастальгувати, пригадавши, як весело раніше зустрічали Новий рік.

Наталя Могилевська – 2008-ий

У ті далекі часи у співачки відбою не було від замовлень на корпоративи новорічної ночі. Тож особисто Наталя влаштовувала свято на початку грудня, щоб потім спокійно працювати і заробляти. От і запросила близьких друзів до розважального центру “Арена”.

Бізнесмен Єгор Долінін став спонсором зустрічі 2008 року в компанії з Наталею Могилевською

Серед гостей були помічені мама Могилевської, нині покійний хореограф Григорій Чапкіс із черговою дружиною, цілий міністр МНС Нестор Шуфрич і навіть російський журналіст Отар Кушанашвилі. Звісно, без письменниці Лади Лузіної і Влада Ями, який прийшов тоді ще з нареченою Лілією, не обійшлося. Та винуватиця торжества кружляла в танку не зі своїм партнером по паркету, а з колишнім бойфрендом Єгором Долініним.

Тіна Кароль – 2022-ий

Вдова продюсера Євгена Огира не стала порушувати усталених традицій і зустріла 2022 рік разом із сином Веніаміном. Хлопчина заради цієї події приїздив у Київ із Лондона. Святкували не вдома, а в Fairmont Grand Hotel разом з іншими зірками.

Тіна Кароль зустріла 2022 рік разом із сином Веніаміном

Щаслива мамочка вбралася у чорну сукню, а її кавалер став справжнім джентльменом у смокінгу і метелику. Втім довгоочікувана зустріч із сином не завадила зірці тієї ночі встигнути виступити на корпоративі.

Надя Дорофєєва – 2019-ий

Цей рік подруга Міши Кацуріна запам’ятала кардинальною зміною іміджу. Надя обзавелася кучерями на противагу довгому прямому волоссю. З такою зачіскою зірка перебувала довгенько, тож фоловери вирішили, що Дорофєєва зробила завивку.

Надя Дорофєєва з прямим волоссям у 2018-му і з кучерями – в 2019 році

Прихильники пам’ятали Надю брюнеткою, платиновою блондинкою і в багатьох інших образах. Та із хвилястим волоссям колишня Дантеса теж припала їм до вподоби, хоча нова зачіска змінила знаменитість до невпізнання.