Вакарчук, Скрипка, Аксельрод колись носили довге волосся: чи впізнаєте улюблених співаків з іншими зачісками

Зараз вони носять короткі чоловічі зачіски і подекуди заводять бороди. Але були часи. Коли хіпували й відрощували волосся, якому може позаздрити будь-яка модниця. Подивімося, як це виглядало.

Святослав Вакарчук

Свіжі світлини фронтмена гурту “Океан Ельзи” вражають. Перед нами не молодий татусь двох дітлахів, а неначе старий дід із сивиною у на голові і бороді. А були ж часи, коли Вакарчук мав довге чорне волосся, як годиться справжньому рок-музиканту.

Так виглядав Святослав Вакарчук з довгим волоссям

І байдуже, що опановував серйозну науку фізику, адже в перервах між заняттями у виші гастролював по всій Україні. Навіть у європейські країни навідувався вряди-годи. Вікові зміни Святослав сприймає як належне і не збирається накачувати обличчя ботоксом, а на маківці нарощувати волоссячко.

Олег Скрипка

Ще на початку нульових стрункий блондин носив довге волосся, яке можна побачити у численних кліпах. Згадати молодість Олег надумав ще й у 2017-му, коли зняв кліп, подібний до Nirvana. Дія композиції Smells Like Teen Spirit відбувається у школі, де музиканти виступають як наставники учнів.

Так виглядає Олег Скрипка з довгим волоссям

В Олега та ж сама ідея. От тільки співав гурт “ВВ” усім нам добре відому “Несе Галя воду” в стилі гранж, а замість американських школярів у кліпі знялися українські. Звісно, задля знімання Скрипка не відрощував шевелюру, як замолоду, а просто вбрався у перуку, та вийшло доволі прикольно.

Девід Аксельрод

Чоловік Олени Мозгової, якого ми ще пам’ятаємо під іменем Володимир Ткаченко, зазвичай вражав не лише потужним голосом, але й довгим кучерявим волоссям. Можливо, співак і не позбувся б такої гарної шевелюри. Та повернутися до короткої стрижки змусила корона.

Корона змінила Девіда Аксельрода до невпізнання

Після ковіду бідолаха Девід набув зовсім іншого вигляду. Став брутальним мачо. Декому з фанів подібне перевтілення прийшлося до душі. Інші попросили повернути колишнього Аксельрода. Можливо, надалі, пересиливши ускладнення від хвороби, чоловік знову стане патлатим.