Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут, від якого вона народила доньку і чому телеведуча від нього втекла

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут зізнається, що вважає свого першого цивільного чоловіка помилкою своєї молодості. Як виглядає той самий загадковий британець і чому Фреймут від нього втікала, читайте далі в матеріалі.

Зі своїм першим чоловіком Ольга Фреймут познайомилася у Великобританії, де вона колись здобувала освіту. Молоду студентку відразу зачепив дорослий аристократичний британець. Чоловік на ім’я Ніл дуже галантно залицявся до української красуні, чим і розтопив її серце.

Стосунки Фреймут і Ніла дуже швидко закрутились і через недовгий час Ольга зрозуміла, що вагітна. Майбутні батьки почали жити разом і планували побудувати сім’ю, втім, їхні стосунки дали тріщину.

В одному з інтерв’ю Фреймут розповіла, що після того, як вона почала жити з Нілом разом, він різко змінився. Чоловік почав ревнувати дівчину до всіх знайомих і вів себе дуже агресивно в її бік. Весь романтизм зник і Нім перетворився у простого “лондонського хлопа”, як сказала Фреймут.

Телеведуча зізнається, що в прямому сенсі втекла від Ніла. Ольга розуміла, що чоловік її не відпустить просто так, тож без попередження зібрала речі і поїхала в Україну. Тоді Фреймут була на перших місяцях вагітності.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут

Після того, як на світ з’явилася маленька Злата, Ніл та Ольга налагодили стосунки, адже у них є спільна дитина. Чоловік фінансово допомагає Фреймут, але з власною донькою мову він не знайшов.

За словами телеведучої, її старша донька вітає батька на свята та іноді навіть з ним бачиться. Але дівчина не близька з власним батьком. Фреймут теж не наполягає на спілкуванні доньки та батька. Жінка вважає, що не повинна “змушувати” свою доньку любити рідного батька.