Була на 30 кг більшою: Ксенія Мішина показала вражаючі архівні фото і розкрила секрет свого схуднення

Українська акторка Ксенія Мішина – неймовірної краси жінка. Вона має ідеальну, підтягнуту фігуру. Втім, прихильники зірки навіть не підозрюють, що Ксенія колись мала зайві кілограми.

Ксенія Мішина – відома українська акторка та героїня першого сезону романтичного шоу “Холостячка”. Дівчину називають однією з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі. Ксенія має від природи красиві риси обличчя, довге блискуче волосся та ідеальну фігуру. Втім, щоб мати такі красиві форми, Ксенія багато працює. Акторка дуже ретельно слідкує за своїм харчуванням і рахує кожну з’їдену калорію. Крім того, Мішина активно займається спортом у спортзалі та щодня практикує йогу.

Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер'єр своєї квартири в Києві
Екс-холостячка Ксенія Мішина займається йогою

Нещодавно Ксенія Мішина у своєму Інстаграм-блозі розповіла про той період, коли вона ненавиділа власне відображення у дзеркалі. Акторка зізналася, що дуже сильно погладшала після народження сина. Коли Ксенія перестала годувати немовля грудьми, вона відразу взялася за схуднення. Дівчина сіла на сувору дієту і почала щодня бігати. Це дало гарний результат: за рік Ксенія скинула 31 кг.

У своєму Інстаграм-блозі Мішина зізналася, що не має жодного фото з того періоду свого життя, адже тоді не приймала себе. Втім, акторка показала знімок, де вона позує на останніх місяцях вагітності. На фото Ксенія має пухкі щічки та круглі форми.

Ксенія Мішина показала вражаючі архівні фото і розкрила секрет свого схуднення
Ксенія Мішина показала вражаючі архівні фото і розкрила секрет свого схуднення

Також Мішина зізналася, що не так давно вона знову боролася із зайвою вагою. Після початку повномасштабної війни в Україні дівчина набрала 7 кілограмів і, як каже сама Мішина, виглядала не дуже. За допомогою спорту та дієти акторка повернула свою форму.

Ксенія Мішина показала вражаючі архівні фото і розкрила секрет свого схуднення
Ксенія Мішина показала вражаючі архівні фото і розкрила секрет свого схуднення

Нагадаємо, Ксенія Мішина вже багато років являється вегетаріанкою. Дівчина повністю відмовилася від м’яса, але вживає в їжу рибу.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.