Зробив мелірування в блонд і нову стрижку: 46-річний Максим Галкін кардинально змінив імідж та омолодився

Російський гуморист і чоловік Алли Борисівни Пугачової Максим Галкін постав перед шанувальниками в новому іміджі. Він зробив мелірування в блонд і підстригся.

Максим Галкін і Алла Пугачова стали найобговорюванішою парою в шоу-бізнесі. Вони одружились не зважаючи на велику різницю у віці майже в 30 років, стали батьками дітей, яких народила сурогатна матір, а після 24 лютого 2022 року висловили свою антивоєнну позицію і були вимушені назавжди переїхати з росії через те, що їх думка неугодна діючій російській владі.

46-річний Максим Галкін зробив мелірування і нову стрижку

Вся їх сім’я, Максим, Алла Борисівна, Ліза і Гаррі тепер живуть в теплому Ізраїлі, але Галкін також багато подорожує по різним країнам світу з сольними концертами. В його концертній програмі багато присвячено критиці керівництва рф, а частину коштів від продажів квитків гуморист перераховує на допомогу українським біженцям.

В своєму Інстаграм-блозі Галкін анонсує для шанувальників нові концерти, на останніх відео він з’явився в новому іміджі. Чоловік Алли Пугачової зробив модне мелірування в блонд і оновив стрижку, вкоротивши відросле волосся.

46-річний Максим Галкін зробив мелірування і нову стрижку

Максим і раніше виглядав значно молодше зіркової дружини, а тепер як вважають користувачі Мережі став ще більш молодим, такий стиль йому пасує.

Нагадаємо, Алла Пугачова і Максим Галкін познайомились завдяки Філіпу Кіркорову, який був чоловіком Примадонни до гумориста. Офіційно розкрили свої відносини вони в 2008 році, в 2011 році одружились, а ще через два роки стали батьками близняток Лізи і Гаррі.

46-річний Максим Галкін зробив мелірування і нову стрижку

Пізніше зіркове подружжя заключили шлюб в церкві і обвінчались. До Алли Борисівни Максим ніколи не був одружений, а всі чутки про їх розлучення в пресі ніколи не підтверджувались. Пара демонструє приклад справжнього кохання, яке не знає меж і віку.