Не залишив і краплі таємничості: новий бойфренд Дорофєєвої Кацурін показав занадто сміливі поцілунки з коханою

Відомий київський ресторатор і новий бойфренд популярної української співачки Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін показав романтичні поцілунки зі своєю коханою

Свято всіх закоханих частину населення планети страшенно дратує, а інших – надихає зайвий раз зізнатись у коханні, зробити приємний подарунок чи просто подумки подякувати Всесвіту за можливість кохати та бути коханими. У своїх особистих блогах чимало українських зірок привітали своїх партнерів зі святом і поділились романтичними фотографіями.

Не залишився осторонь і відомий ресторатор і блогер Михайло Кацурін, який показав шанувальникам романтичні поцілунки зі своєю новою дівчиною. На опублікованих фотографіях чоловік разом з українською співачкою Надією Дорофєєвою мило проводять разом час.

Михайло Кацурін замилував мережу романтичними фотографіями з Дорофєєвою

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Михайло Кацурін продемонстрував почуття до коханої опублікованим дописом. На кожному кадрі пара цілувала одне одного. Судячи з коментарів до фотографій, не кожному сподобалась відвертість і щирість зіркової пари. Втім, кохання не бачить критики, тому ні Дорофєєва, ні Кацурін не звернули уваги на хейт.

Романтичні поцілунки Кацуріна та Дорофєєвої

В описі до нещодавно опублікованих фотографій відомий столичний ресторатор і блогер зізнався, що ніколи б не відривався від поцілунків з Надією Дорофєєвою, якби в нього була така можливість. Українська співачка, своєю чергою, відреагувала на миле привітання бойфренда в коментарях.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін на романтичній фотографії

Нагадаємо, що перші чутки про ймовірний роман Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна з’явились навесні минулого року. У квітні пару помітили в Барселоні, де вони обіймались прямо посеред вулиці. Про свої стосунки зірки не поспішали говорити офіційно. Перше підтвердження з’явилось лише у червні 2022 року.