“Усі думали, що важу 100”. Який вигляд мала Каменських у своїй максимальній вазі – 5 вражаючих фото

Українська співачка Настя Каменських постійно бореться із зайвою вагою. Співачка зізналася, що був час, коли вона не сприймала власне тіло, адже була занадто гладкою. Як виглядала Каменських у своїй максимальній вазі – далі в матеріалі.

Настю Каменських називають однією з найкрасивіших артисток української естради. Її бажають мільйони чоловіків, а жінки наслідують її стиль та манеру поведінки. Незважаючи на це все, співачку постійно хейтять в Мережі за її вагу. Співачка має пишні форми і не відповідає загальноприйнятим ідеалам 90-60-90. Навіть після того, як вона скинула зайву вагу, фоловери не припинили писати, що вона аж занадто “соковита”.

У 2021 році Настя Каменських за допомогою регулярного спорту та правильного харчування наблизилася до своєї ідеальної ваги. Лише тоді співачка наважилася оприлюднити фото себе до схуднення і показати, яку насправді трансформацію вона пройшла.

який вигляд мала Каменських у своїй максимальній вазі
Який вигляд мала Каменських у своїй максимальній вазі

Так, Каменських показала архівні фото, де вона позує у купальнику. На знімках співачка мала пишні боки і складки жиру. Настя зробила коллаж, показавши, як вона виглядала тоді і який вигляд має після схуднення.

Варто відзначити, що Каменських досить довгий час була з надлишковою вагою. Так, в Мережі є багато фото з часів дуету “Потап і Настя”, де артистка виглядає дуже пишною.

Який вигляд мала Каменських у своїй максимальній вазі
Який вигляд мала Каменських у своїй максимальній вазі
Який вигляд мала Каменських у своїй максимальній вазі
Який вигляд мала Каменських у своїй максимальній вазі

В одному з інтерв’ю співачка розповіла, що підштовхнуло її взятися за власну вагу. Співачка зізналася, що в один момент зрозуміла, що не приймає себе такою, якою вона є, а весь її одяг – вільні балахони.

Моя максимальна вага була 78 кг, усі думали, що я важу всі 100. Мені було дуже важко. Я дуже сильно не любила себе, погано до себе ставилася

, – зізналася в інтерв’ю Каменських.

Варто відзначити, що у 2022 році Каменських знову додала у вазі. Все через постійний стрес через війну в Україні. Співачка зізнається, що зараз знову почала активно займатися спортом та худнути.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.