Не пощастило з генетикою: донька Ані Лорак росте повною копією турецького батька Мурата (ФОТО)

Єдиній дочці скандальної співачки Ані Лорак Софії зараз 11 років. Дівчинка виглядає набагато старше свого віку та зовсім не схожа на свою зіркову маму.

Софія Налчаджиоглу – єдина донька скандально відомої співачки Ані Лорак. Батьком дівчинки являється турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, з яким Лорак прожила у шлюбі 10 років. Після розлучення батьків, дівчинка залишилася жити з мамою, але регулярно бачиться з татом і проводить з ним свята та відпустки.

Ані Лорак з колишнім чоловіком і донькою

Цікаво, що раніше Софія Налчаджиоглу вела свій власний Інстаграм-блог, де показувала свіжі фото та відео. Втім, дівчинка часто вела себе не найкращим чином на камеру: дозволяла собі нецензурну лексику і, бувало, говорила зайвого. Звісно, публіка жваво обговорювала поведінку доньки Лорак, тож в якийсь момент співачка заборонила дочці вести соціальні мережі.

Зараз свіжі фото Софії Налчаджиоглу можна побачити не часто. Найчастіше знімки дівчинки публікує її батько Мурат Налчаджиоглу, а інколи і сама Ані Лорак.

Так, нещодавно Лорак показала спільне фото з донькою зроблене на відпочинку. На знімку мама і донька позували обійнявшись.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Варто відзначити, що 11-річна Софія майже наздогнала маму по зросту. Тако дівчина виглядає доросліше свого віку.

Важко не помітити, що Софія мало схожа на свою зіркову маму, вона – копія свого батька. Дівчинка має чорне, густе волосся, широкі чорні брови і смагляву шкіру, точно, як її батько-турок Мурат Налчаджиоглу.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Цікаво, що донька Лорак ще з 9 років експерементує зі своєю зовнішністю. Так, дівчинка не лише постійно міняє стрижки, а й фарбує волосся. То Софія ходила з кольоровими пасмами, а потім пофарбувала частину волосся у білий. Також донька Лорак з раннього віку ходить на манікюр і одягається у брендовий одяг.

Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою