Не віриться, що їй скоро 70: мама молдавського красеня Дана Балана показала свої найкращі купальники

Молдавський артист Дан Балан має неймовірно красиву маму. 64-річній Людмилі нічого не варто показатися перед фанатами в купальнику, тому що вона виглядає бездоганно.

Зараз у кожної зірки шоу-бізнесу є власний Інстаграм-блог. Мама Дана Балана Людмила також спілкується з фанатами в Мережі та ділиться своїми особистими фото. Вона всіляко демонструє свою розкішну фігуру, яка не схожа на типову фігуру жінки у віці під 70. Шанувальники їй постійно пишуть, що мама Дана – це красуня без віку. У неї не тільки бездоганна фігура, але і обличчя вражає свіжістю та відсутністю зморшок. Все це Людмила вміє підкреслити, знає свої вдалі ракурси і регулярно влаштовує фотосесії.

ТОП-3 купальники Людмили Балан

Мама Дана Балана – співачка і телеведуча, тому у неї є професійна необхідність дбати про свій зовнішній вигляд і слідкувати за собою. Це їй вдало вдається.

В чорному купальнику з низом у вигляді спідниці та цікавим нестандартним верхом Людмила Балан постала в морській фотосесії на водяному мотоциклі. Її шикарне волосся додало ще більшої жіночності.

Мама молдавського красеня Дана Балана показала свої найкращі купальники

Рожевий купальний костюм з міні-парео підкреслив модельну талію і стрункі ноги артистки. На цьому знімку вона зняла сонцезахисні окуляри і широко посміхнулась.

Мама молдавського красеня Дана Балана показала свої найкращі купальники

Третій топовий купальник в колекції Людмили Балан – яскраво-жовтий топ на зав’язках і знову спідничка. Малиновий манікюр, фіолетові окуляри і рівна засмага гарно гармонують із нарядом.

Мама молдавського красеня Дана Балана показала свої найкращі купальники

Нагадаємо, маму Дана Балана в Мережі часто порівнюють з українською поп-дівою Тіною Кароль, тому що з нею молдавському мачо приписували романтичні відносини під час участі в шоу “Голос країни”. Фанати мріяли, що Людмила стане свекрухою Тіни, однак після завершення проекту зірки більше ніде не з’являлись разом.