Сини Катерини Осадчої і Юрія Горбунова не схожі на зіркових батьків: хлопчики зробили своє перше селфі (ФОТО)

Відомі українські телеведучі Катерина Осадча і Юрій Горбунов вдвох виховують хлопчиків Івана і Данила. Діти вже дібрались до гаджетів і роблять селфі.

Зірки каналу 1+1 Юрій Горбунов і Катя Осадча довгий час приховували від публіки свої відносини та вагітність телеведучої першим спільним сином. Вони закрутили роман в тому ж році, в якому Горбунов розлучився з колишньою дружиною після 20 років шлюбу. Знаменитостям вдавалось довго “шифруватися”, поки вони не вирішили, що більше не можуть приховувати стосунки. Про роман між ними стало відомо на останніх термінах вагітності Осадчої. На початку 2017 року у них народився син Іван, а за тиждень до цього вони офіційно одружились.

Сини Катерини Осадчої і Юрія Горбунова не схожі на зіркових батьків

Свого спадкоємця Катерина і Юрій не показували публіці, поки він не підріс. Тільки в 2021 році, коли Осадча виношувала другу спільну дитину, Івасик почав з’являтись на знімках батьків.

Коли народився Данило, Осадча і Горбунов вже не були такими таємничими. Нещодавно діти навіть зробили смішне селфі, на якому видно обличчя їх обох і Катерина виставила це фото в Інстаграм-блог.

Сини Катерини Осадчої і Юрія Горбунова не схожі на зіркових батьків

Молодшенький хлопчик пари зараз дуже світленький блондин, але Іван також був таким в його віці, а зараз потемнішав.

Користувачі Мережі, подивившись на цей кадр, зазначили, що в такому ракурсі діти навіть не схожі на своїх зіркових батьків.

Сини Катерини Осадчої і Юрія Горбунова не схожі на зіркових батьків

Нагадаємо, у Катерини Осадчої також є дорослий син від першого шлюбу. Ілля вчиться в Сполучених Штатах Америки на айтішника і буває в Україні на канікулах і святах. З його батьком, бізнесменом і депутатом Олегом Поліщуком, телеведуча розлучилась в молодості через різні погляди на життя, але вони зберегли нормальні стосунки і не ворогували після розлучення та однаково завжди приділяли увагу сину.