Як виглядає і чим займається єдиний син Анастасії Заворотнюк від мільйонера: виріс красенем

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк – багатодітна мати. Вона має двох дорослих дітей від попереднього шлюбу та маленьку донечку від фігуриста Петра Чернишова.

Двоє старших дітей Анастасії Заворотнюк народилися у шлюбі акторки з бізнесменом-мільйонером Дмитром Стрюковим. 27-річну доньку Анну публіка добре знає, адже вона знімається у кіно, працює моделлю та активно веде свій блог в Інстаграм.

Як виглядає старша донька Анастасії Заворотнюк 

А ось син Заворотнюк 22-річний Майкл уникає публічності і не світиться ні в соціальних Мережах, ні на світських тусовках.

Втім, в Мережі все ж можливо знайти його фото. Цікаво, що хлопець виріс неймовірно схожим на свою зіркову маму. Він має довге, темне волосся, пухкі губи та дуже красиві риси обличчя.

Як виглядає син Анастасії Заворотнюк

Відомо, що Майкл Стрюков має творчі здібності. Хлопець захоплюється музикою і грає на гітарі.

Як виглядає син Анастасії Заворотнюк

Також Майкл пише вірші і малює. Відомо, що хлопець отримує топову освіту. Так, деякий час син Заворотнюк навчався в Швейцарії, а потім повернувся до росії, де вступив в московський університет міжнародних відносин. Ймовірно Майкл повенувся в росію через хворобу матері.

Нагадаємо, зірка серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк вже четвертий рік бореться з важкою онкологічною хворобою – раком мозку четвертої стадії. Зазвичай з таким діагнозом хворі живуть не більше року, але акторка продовжує боротьбу за життя. Деякий час Анастасія проходила лікування в Америці. Там їй зробили операцію, а також провели курс хіміотерапії. Зараз акторка перебуває в росії, де продовжує лікування. Подробиці стану здоров’я Заворотнюк приховуються її родиною, а сама акторка за весь період свого лікування жодного разу не вийшла на зв’язок зі своїми прихильниками.