У всьому копіює матір, але пішла в турецького батька: обімлієте, побачивши дорослу доньку Ані Лорак від Мурата

Скандально відома співачка Ані Лорак – мама 11-річної доньки. Софія Налчаджиоглу росте талановитою, як її мама, а ось зовні вона – копія свого батька.

Софія Налчаджиоглу – єдина донька скандально відомої співачки Ані Лорак. Дівчинка народилася у шлюбі артистки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. У 2019 році Лорак розлучилася з чоловіком через багаточисельні зради останнього. Спільна донька екс-подружжя залишилася жити з мамою. Втім, 11-річна Софія багато часу проводить з батьком та його новою родиною. Вони разом їздять на відпочинок, проводять канікули та свята.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Варто відзначити, що Софія росте талановитою і харизматичною дівчинкою. Вона неодноразово виходила з мамою на сцену. Софія має хороші вокальні дані і цілком ймовірно в майбутньому стане співачкою.

Якщо від мами Софія Налчаджиоглу успадкувала талант, то від батька – зовнішність. Софія, яка лише на половину туркиня, має абсолютно східну зовнішність. Темне густе волосся, густі чорні брови та смаглява шкіра – саме так виглядає Софія. Крім того, у свої 11 років дівчинка виглядає старше свого віку і майже наздогнала зіркову маму по зросту.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Цікаво, що Софія Налчаджиоглу у свої 11 років вже активно цікавиться модою. Дівчинка ще з 9 років ходить в салони краси на манікюр та фарбує волосся. Також дівчинка звикла носити дорогий одяг відомих світових брендів.

Варто додати, що 11-річна Софія вже встигла побути у центрі скандалу. Так, ще рік назад Соня активно вела свій блог в Інстаграмі, де публікувала свіжі фото та відео. На одному із відео дівчинка лаялася і говорила неприйнятні слова, за що її захейтила публіка. Після цього скандалу батьки заборонили Софії вести власні соціальні мережі.

Нагадаємо, Ані Лорак, яка народилася, виросла та побудувала кар’єру в Україні, виявилася зрадницею. Після початку повномасштабної війни в Україні співачка вирішила мовчати про війну та залишилась жити і працювати в росії. Артистка відкрито не обирає жодну зі сторін і заявляє, що не мусить цього робити, адже вона не політик, а співачка. При цьому Лорак продовжує гастролювати росією, тим самим спонсорує війну.