“Три копії”: дружина Віктора Павліка порівняла зовнішність сина, чоловіка та свекрухи. Виглядають ідентично

Відомий український музикант сьогодні перебуває у шлюбі з четвертою дружиною. Разом зіркова пара виховує спільного сина Михайла, який росте буквально батьківською копією

Віктор Павлік має цікаве й насичене особисте життя. Зірка української естради розлучався три рази, втім четверта спроба одруження таки увінчалась успіхом. Сьогодні відомий український співак одружений з набагато молодшою за себе Катериною Полтавською, з якою вони виховують спільного сина Михайла. Виявляється, малюк зовнішністю вдався у батьківській рід.

Нещодавно дружина відомого українського музиканта на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала архівну фотографію своїх найближчих людей. На опублікованому кадрі зображений син Катерини Репяхової Михайло, її чоловік Віктор Павлік та свекруха – мама коханого. Слід зазначити, що зовнішню схожість трьох найрідніших людей зірки неможливо не помітити.

Катерина Репяхова продемонструвала, наскільки схожим на батька росте її син

В описі до нещодавно опублікованої фотографії знаменитість зазначила, що й сама диву дається, як можна бути настільки схожими. Катерина Репяхова своїх рідних людей назвала трьома копіями, додавши й дату, коли був зроблений цей кадр – у травні 2022 року.

Нагадаємо, що відомий український співак народився на Тернопільщині, у Теребовлі. Мама Віктора Павліка й до сьогодні живе у рідному місті, відмовляється брати в сина гроші та живе на маленьку пенсію. В одному з інтерв’ю артист зізнався, що його мама отримує на місяць близько півтори тисячі гривень. Олександра Григорівна завжди з нетерпінням чекає на приїзд рідних, втім ніколи не приймає матеріальної допомоги від дітей.

Віктор Павлік зі своєю мамою Олександрою Григорівною

Ба більше, зіркова мати не просто відмовляється брати у знаменитого сина гроші, вона навіть сама відкладає кошти, аби віддати на потреби онуків і правнуків. Віктор Павлік зізнався, що на цю тему в нього з мамою було чимало розбіжностей. Втім, артистові залишилось лише прийняти той факт, що його ненька звикла жити саме так.