Як голівудські зірки: Ольга Миколаївна з серіалу “Свати” показала своїх реальних батьків у молодості (ФОТО)

Відома російська актриса Людмила Артем'єва, яка прославилась в образі Ольги Миколаївни в серіалі "Свати", показала архівне фото зі своїми батьками. Знімок зібрав багато реакцій в Мережі.

Актрису Людмилу Артем’єву багато глядачів знають завдяки її ролі в серіалі “Свати”. Вона зіграла одну з бабусь – Ольгу Миколаївну Ковальову. Інтелігентну жінку, якій неабияк важко уживатись зі своїми сільськими сватами.

Акторська кар’єра зірки почалась в 40 років, що дуже не типово для представників творчої професії. До цього Людмила приймала участь у театральних постановках, отримавши освіту в Щукінському училищі. Батьки підтримали бажання дочки освоїти акторське мистецтво і стати відомою. Помітивши задатки дитини, вони віддали її в театральну студію та не заважали втіленню мрії в життя.

В своєму Інстаграм-блозі Артем’єва одного разу опублікувала архівний знімок з батьками, викликавши купу захоплених коментарів.

Ольга Миколаївна з серіалу Свати показала своїх реальних батьків у молодості

Як відмітили фанати, дівчинку з бантиком неможливо не впізнати. На фото Люда-школярка стоїть поруч з мамою і татом, які вражають зовнішністю – виглядають так, наче зійшли з обкладинки журналу. Користувачам Мережі здалось, що Людмила рисами обличчя більше схожа на батька.

Нагадаємо, до слави, визнання і популярності Людмила Артем’єва шла дуже довго. Після закінчення вузу її взяли на роботу в театр “Ленком”, де вона отримувала у своїй більшості другопланові ролі. Реалізуватись на телебаченні та в кіно у неї довго не виходило. Активно зніматись актриса почала на початку 2000 років, коли їй вже було під 40. Серіали “Хто в домі хазяїн?”, “Таксистка” і “Свати” зробили її неймовірно популярною.

Ольга Миколаївна з серіалу Свати показала своїх реальних батьків у молодості

В своїх інтерв’ю актриса часто підкреслює, що дуже вдячна своїм батькам за підтримку на шляху до успіху. Зараз Артем’єва багато з німається, на екрані частіше втілює образи веселих та незламних героїнь.