Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника: потягнув Таюне за собою

Відомий український співак Олег Винник, навколо зникнення якого ходить багато чуток, виявився зразковим сім'янином. Це не відповідає образу холостяка, в якому артист виступав багато років.

Олег Винник розпочав кар’єру на українській сцені з досвідом виступів у Німеччині. Він вирішив створити навколо себе образ холостяка, щоб привертати увагу жіночої аудиторії і це було йому на руку, тому багато років він беріг цей образ. Але в 2005 році артист єдиний раз проговорився в інтерв’ю, що має дружину і сина. Це було його інтерв’ю ще в Німеччині. Потім вже ставши популярним в Україні він казав, що не хоче спекулювати на своєму особистому житті і тому завжди обходить цю тему стороною.

Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника

Олег Винник жоден раз не підтвердив здогадки фанатів про його любовний зв’язок з бек-вокалісткою Таюне, але її давно вважають таємною дружиною співака.

Коли Олег Винник зник з інформпростору України, так само пропала Таюне. Зараз в Інстаграм-блозі артиста взагалі нема публікацій, а у його дружини залишились кадри з різних фотосесій і премій. Останній раз бек-вокалістка щось публікувала за 4 дні до повномасштабного російського вторгнення – коли отримала нагороду на премії “Українська пісня року”. Після цього про неї не чути, тому шанувальники вважають, що вона разом з Винником виїхала за кордон.

Останнє фото Таюне до зникнення

Ходять чутки, що відсутність зірок пов’язана з важкою хворобою Олега. Офіційна представниця співака підтвердила це, однак не розкрила діагноз. Навіть знаменитості, які були близькими друзями Винника, не знають всього до кінця, бо він не виходить з ними на зв’язок. Також відомо, що артист розірвав співпрацю зі своїм продюсером Олександром Горбенком, з яким багато років працював разом. Чи планують вони з Таюне продовжувати творчу кар’єру залишається в таємниці.

Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника

Нагадаємо, в Мережі є інформація, що у Олега Винника і Таюне є спільний син, який живе в Німеччині. В цю країну зіркове подружжя і виїхало після початку війни.