Олег Винник після зникнення з України почистив свій Інстаграм: що повелитель вовчиць приховує від публіки

Відомий український співак Олег Винник вперше за більш ніж рік свого зникнення зʼявився в Мережі, але не для того, щоб прокоментувати чутки навколо нього, а щоб почистити свій Інстаграм.

До 24 лютого 2022 року Олег Винник був повелителем вовчиць і улюбленцем українських жінок, однак після повномасштабного вторгнення він поступово почав зникати з Мережі. Спочатку він як і більшість колег по шоу-бізнесу поширював інформацію про ситуацію в країні, а після Великоднього привітання просто зник.

Раніше ми вже писали про три останніх публікації Олега Винника в Інстаграмі перед зникненням. Це було привітання з 8 березня, відзначення місяця незламності і побажання миру на Великдень 2022. Але ні в одному з цих постів не було фотографій артиста, тільки картинки. Пізніше після появи чуток про проблеми зі здоров’ям з’ясувалось, що Олег справді хворіє, однак діагноз невідомий. Також Роман Недзельський розповідав про його допомогу українським захисникам від благодійного фонду артиста “Вовчиця”.

Більше за цей час Олег Винник нічого не публікував у Мережі, але нещодавно зайшов туди вперше з минулого року. Не зважаючи на велике обурення публіки через зникнення співака, на його сторінці в Інстаграм не з’явилося нічого нового. Він навпаки “почистив” акаунт і тепер там немає публікацій. Коментарів з цього приводу він не дає. На головному фото як стояла так і стоїть синьо-жовта картинка із закликом проти війни.

Олег Винник після зникнення з України почистив свій Інстаграм
Олег Винник після зникнення з України почистив свій Інстаграм

Нагадаємо, через відсутність ясності в ситуації з Олегом Винником поширились чутки, що він виїхав в Німеччину і лікується від онкологічного захворювання. Цю інформацію заперечила голова фан-клубу зірки Валерія Барон спростувала домисли про рак. Вона відмітила, що у вільному доступі немає жодних підтверджень діагнозу, тому це повна нісенітниця.

Валерія Барон і Олег Винник
Валерія Барон і Олег Винник

В той же час говорять, що Олег Винник не збирається повертатись в Україну, тому що на днях він запатентував своє ім’я в Німеччині нібито для розвитку своєї кар’єри там. Однак Валерія Барон обурена такими висновками про улюбленого артиста:

Скидається на те, що комусь дуже хочеться, щоб він не повернувся не лише в Україну, а і на сцену загалом? Не дочекаєтесь!

– заявила вона.

Олег Винник після зникнення з України почистив свій Інстаграм
Олег Винник після зникнення з України почистив свій Інстаграм

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.