Зовнішність вражає: при вигляді 80-річної мами Анастасії Заворотнюк прискорюється пульс (ФОТО)

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, відома по серіалу "Моя прекрасна няня", продовжує боротись за життя, поки її мама займається дітьми.

Зірка комедійного серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк з 2019 року бореться з важким онкологічним захворюванням – у неї рак головного мозку четвертої стадії. Це велика рідкість, щоб з таким діагнозом прожити більше року, але акторка не покладає рук і продовжує боротьбу за життя, яка почалась згодом після появи на світ молодшої дочки зірки Міли.

Під час лікування знаменитість жодного разу не вийшла на зв’язок зі своїми фанатами, не з’являється на публіці та зупинила кар’єру в кіно. Зараз вона знаходиться на домашньому лікування в своєму заміському особняку в селищі Крекшино поруч із зірковими сусідами Леонідом Агутіним і Анжелікою Варум, Наташею Корольовою і Тарзаном.

Заворотнюк підтримують найближчі люди – чоловік Петро Чернишов, діти та мама Валентина Борисівна, яка живе разом з ними.

Як виглядає 80-річна мама Анастасії Заворотнюк

Матір Анастасії – актриса театру. Звістку про хворобу доньки вона сприйняла стійко і оточила її турботою та увагою. Жінку просять дати інтерв’ю, від яких вона постійно відмовляється, але постійно знаходиться в центрі уваги публіки.

Шанувальники вважають, що “прекрасна няня” успадкувала свій акторський талант від мами, яка вперше вийшла на сцену зе в 13 років. Крім того, своєю приголомшливою красою Заворотнюк також завдячує мамі Валентині Борисівні. Це добре видно по дитячому фото Валентини.

Як виглядає 80-річна мама Анастасії Заворотнюк

В цьому році жінці виповниться 80 років, але в це важко повірити. Зовнішність артистки вражає. Користувачі мережі не приховують, що при вигляді старенької матері Анастасії Заворотнюк буквально частішає пульс.

Як виглядає 80-річна мама Анастасії Заворотнюк

У такому поважному віці Валентина Заворотнюк зуміла зберегти свою чарівність, у неї такі ж яскраві риси обличчя, що і в її знаменитої доньки і той же добрий і по-дитячому наївний погляд.