Всі думали, що Володимир Остапчук одружився на красуні: обімлієте, побачивши його нову дружину (ФОТО)

Телеведучий Володимир Остапчук має великий досвід подружніх стосунків. Нещодавно він одружився вже втретє, його нова дружина молодша за нього на 16 років.

В 2023 році 38-річний Володимир Остапчук втретє скріпив свої стосунки офіційним шлюбом. Розпис був таємним, як і відносини телеведучого з журналісткою Катериною Полтавською, якій 22 роки. Вони не розголошували подробиці особистого життя і ділилися мінімумом інформації в Мережі.

Вперше закохані наважились розповісти про себе шанувальникам, коли вийшло їх шоу “Мекнув – питайте”, в якому Володимир став ведучим, а Катерина продюсеркою. Вони познайомились через Інстаграм. Катя молодша за шоумена на 16 років і як виявилось до нього у неї взагалі не було досвіду відносин з хлопцями.

Володимир Остапчук показав нову дружину, яка молодша на 16 років

Дівчина вирішила попередити зіркового обранця про це на другий тиждень стосунків. Остапчук спочатку не повірив, що він став першим, з ким Катя цілувалася, але це виявилося правдою і не стало для них проблемою. Полтавська не хотіла розмінюватися на швидкоплинні романи і чекала гідного чоловіка.

Зараз зіркова пара постійно ділиться романтичними знімками в Мережі і показує своє життя. Вони знімають квартиру в Тетріс-Холл в Києві, за яку платить Володимир. Катерина вже знайома з батьками коханого і спокійно відноситься до того, що у нього є діти.

Володимир Остапчук показав нову дружину, яка молодша на 16 років

Нагадаємо, телеведучий у 2007 році одружився на Олені Войченко. В шлюбі у пари народилось двоє дітей, дочка Емілія і син Еван-Олександр. Публіка вважала їх ідеальною сім’єю, однак в 2019 році вони об’явили про розставання і у 2020 році офіційно розлучились. За цим пішли звинувачення від Олени на адресу колишнього чоловіка. Вона звинуватила його у зрадах, а вже через декілька місяців Остапчук одружився вдруге на нотаріусині Христині Горняк, з якою шлюб протривав всього 2 роки. Причину другого розлучення Володимир залишив в таємниці, але незабаром після цього стало відомо про його нові стосунки з Полтавською.