Остапчук зізнався, чим його зачепила 22-річна Катя Полтавська: “Набагато розумніша ніж більшість жінок”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук більше не приховує, що після розлучення з Христиною Горняк закрутив стосунки з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Осінню минулого року Володимир Остапчук несподівано розлучився з блогеркою і нотаріусом Христиною Горняк та згодом публіка почала підозрювати його у відносинах з дівчиною, яка виявилась набагато молодшою. Це 22-річна журналістка з Кропивницького Катерина Полтавська.

В Інстаграм-блогах Катя і Володимир постійно публікували знімки з однієї квартири, з однаковою їжею і все подібне, що вказувало на те, що вони разом. На початку 2023 року почали ходити чутки, що вони одружились. Вперше Остапчук заговорив публічно про відносини з Полтавською, яка молодша за нього на 16 років, в своєму новому шоу “Мекнув – питайте“.

В першому випуску він спілкувався з шеф-кухарем Євгеном Клопотенко і телеведучим Анатолієм Анатолічем. Остапчуку фанати задавали багато питань про його нинішнє особисте життя. Шоумен зізнався, як дізнався про те, що він став першим чоловіком у Катерини в усіх сенсах.

Остапчук зізнався, чим його зачепила 22-річна Катя Полтавська
Остапчук зізнався, чим його зачепила 22-річна Катя Полтавська

За словами Володимира Катя сама підняла цю тему, щоб попередити його, це сталось на другий тиждень стосунків. Обраниця неабияк здивувала зіркового чоловіка, бо навіть цілувалась вперше в житті з ним. Остапчук спочатку не повірив їй, бо їй вже 22 роки, однак дівчина зізналась, що це правда, раніше у неї нікого не було взагалі і вона не вважає це проблемою.

Також телеведучий розповів, що перший місяць переймався через велику різницю у віці з новою коханою. Для порівняння він сказав, що у Катерини менша різниця з його дочкою Емілією від першого шлюбу з Войченко, ніж у нього з нею. Але зараз все добре:

Я боявся, а потім зрозумів, що вона в 22 розумна зріла людина. І набагато розумніша, ніж більшість жінок, яких я знав у житті

– поділився Остапчук.

22-річна дружина Остапчука здивувала Мережу своїм рецептом борщу, з якого викидає м'ясо
Остапчук зізнався, чим його зачепила 22-річна Катя Полтавська

З колишніми дружинами Оленою Войченко і Христиною Горняк Володимир Остапчук не зберіг дружніх стосунків. Доля його заміського будинку, який він будував спільно з Христиною в шлюбі до сих пір невідома.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.