Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків: молодших досі приховує від публіки (Фото)

Ольга Фреймут – не лише відома українська телеведуча, а й багатодітна мати. Жінці довго не таланило в особистому житті, втім зараз вона щаслива дружина і турботлива матуся.

Ольга Фреймут довгий час не могла знайти своє особисте щастя. Ще у студентські роки майбутня зірка познайомилася зі своїм першим чоловіком Нілом Мітчелом. Було це близько 18 років назад, коли Ольга приїхала навчатися в Лондон. Дорослий і статний британець одразу підкорив серце юної Ольги. Пройшло всього пару місяців, як дівчина дізналася про власну вагітність. Втім, сімейне життя з Нілом не задалося. Чоловік почав проявляти свою погану сторону: почав ревнувати Ольгу до кожного стовпа і проявляв агресію. Тоді Фреймут з дитиною під серцем втекла від Ніла в Україну. Саме втекла, адже знала, що чоловік її просто так не відпустить.

Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут, якого вона кинула вагітною

Вже в Україні Ольга зустріла свого другого чоловіка. Ним став головний режисер “5 каналу” Олександр Ракоїд. Чоловік прийняв Ольгу з чужою дитиною, повінчався з нею, але під вінець так і не повів. Через декілька років сумісного життя розпалися і ці стосунки. Тоді Ольга Фреймут вирішила зайнятися своєю кар’єрою і не прагнула до сімейного життя.

Вже у досить зрілому віці, у 2016 році, Фреймут вийшла заміж офіційно. Її обранцем став  генеральний продюсер Нового Каналу Володимир Локотко. Вони одружилися таємно, просто розписали у місцевому РАЦСі. В тому ж році у них народився син Валерій, а ще через рік дівчинка Євдокія.

Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків

Зараз Ольга Фреймут занурилась у сімейне життя з головою. Телеведуча поставила свою кар’єру на паузу і приділяє весь свій час чоловіку та дітям.

Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків

Ольга Фреймут вкрай рідко публікує знімки зі своїми молодшими дітьми, а ось старша донька Фреймут від британця Ніла Мітчела вже сама досить публічна особистість.

Зараз дівчині 17 років, вона навчається і живе в США. З раннього віку Злата часто з’являлася з мамою на телеекрані і навіть брала участь у різних талант-шоу, зокрема “Танцюють всі”.

Як виглядають троє дітей Ольги Фреймут від різних чоловіків

Злата виросла зовсім не схожую на свою зіркову маму: вона має пишні форми, любить відкритий одяг і регулярно дивує публіку провокативними знімками.