Тіна Кароль вперше за довгий час показала сина Веніаміна від Огіра: відпочили разом на природі (ФОТО)

Українська співачка Тіна Кароль провела День матері разом зі своїм сином у Великій Британії. Артистка вперше за довгий час показала, як подорослішав Веніамін.

Тіна Кароль стала мамою у 2008 році. Тоді вона вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра і вже через декілька місяців у них народився первісток, якого назвали Веніаміном. Нажаль, сімейне щастя не було довгим. У 2013 році Євген Огір помер від онкологічної хвороби. Тобі маленькому Вєні було всього 5 років, а Тіна залишилась матір’ю-одиначкою.

Тіна Кароль з чоловіком та сином: архівне фото

Співачка зізнається, що намагається виховувати сина так, як того хотів його батько. Рішення віддати сина в школу за кордон було саме Євгена. Тіні було важко відпускати свого 7-річного сина в лондонську школу-інтернат. Та вона наважилась на цей крок, адже так хотів його батько.

Веніамін Огір з першого класу навчається у престижній лондонській школі. Живе хлопець в українській сім’ї за обміном, де йому прищеплюють любов до Батьківщини та живуть по українським традиціям.

Зараз Вєні 14 років. Він дуже добре навчається, займається музикою і бойовим гопаком. Зі своєю мамою хлопець бачиться не дуже часто, але всі канікули та свята він проводить разом з нею.

Напередодні Тіна Кароль поїхала у Велику Британію для участі у музичному конкурсі “Євробачення”. Звісно, після завершення конкурсу співачка виділила декілька днів, аби провести час з сином.

14 травня, на День матері, співачка була в компанії свого сина і поділилася кадрами з сімейного відпочинку зі своїми прихильниками в Інстаграм.

Тіна Кароль вперше за довгий час показала сина Веніаміна від Огіра

На знімках 14-річний Веніамін зробив селфі разом із зрковою мамою, а на фото здалеку видно, яким дорослим він вже став. Юнак вже на голову вищий за маму. Зростом, тілобудовою та й рисами обличчя Веніамін пішов у свого батька Євгена Огіра.

Тіна Кароль вперше за довгий час показала сина Веніаміна від Огіра

Варто відзначити, що Тіна Кароль запевняє, що її син після навчання за кордоном повернеться в Україну, де буде застосовувати свої знання на благо Батьківщини. Чи дійсно так буде, наразі невідомо, та зараз Вєня краще знає англійську мову, а українською говорить з акцентом. Це і не дивно, адже з 7 років хлопчик знаходиться в англомовному середовищі.