Не поступається Хюррем Султан: як виглядала зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі задовго до слави

Відома турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі показала,  якою була задовго до запаморочливої слави та грошей, які їй принесла роль Хюррем Султан в серіалі "Величне століття".

Мер’єм Узерлі народилася у великій сім’ї: вона має двох старших братів і сестру. Батько майбутньої актриси за національністю турок, а мама – німкеня. Пізніше зірка розповідала, що з дитинства вбирала обидві культури і це сильно позначилося на її сприйнятті світу.

В інтерв’ю артистка згадувала, що її дитячі роки пройшли в будинку з садом, де завжди було весело і галасливо. У дитинстві Узерлі була замкненою дитиною. Більшість часу вона проводила на самоті, не привертаючи до себе уваги. При цьому підсвідомо майбутня зірка хотіла завжди бути в центрі уваги, але природна затисненість заважала їй досягти бажаного. Надалі ця скутість негативно позначилася на кар’єрі Узерлі.

Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі показала, як виглядала у дитинстві

Складним випробуванням для Мер’єм стала раптова хвороба матері. Коли вона ще навчалася у школі, її матері діагностували рак:

Мама мужньо боролася із хворобою, кілька місяців пролежала у лікарні, схудла на 38 кілограмів. Лікарі говорили, що їй залишилося щонайбільше два місяці. Я жила в лікарні, поруч із її ліжком поставили ліжко для мене, вдень ходила до школи, потім знову приходила до неї. І сталося диво, мама одужала

, – розповідала артистка в інтерв’ю.

Батьки завжди були для Узерлі надійною опорою. Ще в юності Мер’єм чітко вирішила, що хоче бути актрисою, а мама з татом підтримали її у цьому починанні. Після закінчення школи вона вступила до драматичної студії Фрезі в Гамбурзі і почала ходити на кастинги.

Роль Роксолани Хюррем Султан в турецькому серіалі “Величне століття” зробила Мер’єм Узерлі зіркою світового рівня. На дитячих фото, які знаменитість публікує в своєму Інстаграм-блозі, ця дівчинка і подумати не могла, що колись її ім’я пролунає на весь світ.

Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі показала, як виглядала у дитинстві

Шанувальників зворушили архівні знімки улюбленої актриси. Вони залишили багато теплих коментарів під публікацією маленької Хюррем.