Як виглядають чоловіки жінок “Кварталу 95” Кравець, Сопонару та Жуковцової: це не Зеленський, Ткач і Кошовий

Гумористка Олена Кравець не єдина з жінок "Кварталу", хто досяг успіху в кар'єрі та особистому житті. Її колеги Ірина Сопонару і Ольга Жуковцова мають не менш цікавий шлях.

Про акторів-чоловіків з “Вечірнього кварталу” відомо багато що, тому що саме це шоу стало першим, але пізніше з’явився “Жіночий квартал”. Нещодавно стало відомо, що Олена Кравець вже не знімається в гумористичних концертах, однак її все ще асоціюють зі студією “Квартал 95”. Розповімо вам подробиці з особистого життя Олени та інших дівчат-кварталівців.

Як виглядає чоловік Олени Кравець

“Квартальна” дружина Володимира Зеленського Олена Кравець в реальному житті – багатодітна мама з постійною зайнятістю. Зі своїм коханим чоловіком Сергієм вона в шлюбі уже 21 рік. У них були кризові періоди в стосунках, які вдалося вирішити за допомогою психотерапії.

Як виглядає чоловік Олени Кравець

Олена і Сергій Кравці виховують трьох спільних дітей – 20-річну дочку Машу та двійнят Івана і Катерину.

Ірина Сопонару виходить заміж за британця

Ірина Сопонару виходить заміж

Зірка “Кварталу” та “Одного разу під Полтавою” Ірина Сопонару вже близько двох років знаходиться в стосунках з бойфрендом-британцем. Його звати Різ. Чоловік переїхав у Київ ще до знайомства з Іриною і дуже полюбив Україну.

В інтерв’ю Сопонару розповідала, що дуже хоче дітей і натякала коханому на обручку. Нарешті вона досягла свого – 16 травня 2023 року Ріс зробив їй пропозицію.

Ірина показала обручку і написала:

Ми з Різом більше не зустрічаємось. Тепер ми ЗАРУЧЕНІ!

Ольга Жуковцова показала свого чоловіка

Гумористка і актриса Ольга Жуковцова, яка зіграла яскраву роль в серіалі “Слуга народу”, пережила важке випробування в особистому. Її чоловік Дмитро переніс інсульт спинного мізку і з тих пір пересувається на інвалідному візку.

Як виглядає чоловік Ольги Жуковцової

На той момент у пари підростав маленький син Олексій, а згодом після цього Ольгу запросили на зйомки “Слуги народу”. Це врятувало її від повного емоційного дна.

Як виглядає чоловік Ольги Жуковцової