Розкішні форми! Мер’єм Узерлі з “Величного століття” ефектно козирнула об’ємами – істинна Хюррем Султан

Зірка популярного турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі приміряла яскраву квіткову сукню та ефектно похвалилася своєю ідеальною фігурою.

Серіал “Величне століття” закінчився 9 років тому, але життя головних героїв проєкту до сих пір цікавить тисячі фанатів з усього світу.

Актриса, яка зіграла роль Хюррем Султан, Мер’єм Узерлі прославилася на весь світ завдяки серіалу. Навіть після раптового зникнення з проєкту її популярність нікуди не ділась. Зірка активно веде сторінку в Інстаграм-блозі. Нещодавно вона поділилась новими кадрами з особистого життя і показала, як відсвяткувала День матері в гостях у батьків.

Мер’єм Узерлі з Величного століття ефектно козирнула об’ємами

Артистка і сама вже мама, у неї двоє донечок, але для неї це свято перш за все нагадує, як сильно вона любить свою маму і як їй вдячна.

Усім прекрасним мамам! Здебільшого для моєї мами… Ти була і залишаєшся найкращим прикладом для наслідування, який тільки може побажати будь-яка дитина. Безкінечно люблю тебе з глибокою вдячністю!

, – написала Мер’єм під публікацією.

На сімейному святі актриса з’явилась у яскравій сукні в квітковий принт з відкритою зоною декольте. Мер’єм Узерлі блиснула розкішними формами, на яких ледве трималась сукня.

Мер’єм Узерлі з Величного століття ефектно козирнула об’ємами

Прихильники помітили, як за ці роки змінилася зовнішність знаменитості. Як і багато актрис, Мер’єм Узерлі в якийсь момент не змогла встояти перед спокусою і зважилася на пластику. Особливо це помітно зараз.

Мер’єм Узерлі з Величного століття ефектно козирнула об’ємами

Якщо на момент виходу з “Величного століття” в Узерлі було худе і витягнуте обличчя, то зараз це просто інша людина. Люди з ностальгією згадують, якою красунею серіальна Хюрремі була за часів першого сезону серіалу. З розвитком сюжету змінювалася у кадрі і Роксолана. До третього сезону Мер’єм Узерлі пристойно схудла, перетворилася на статну, величну султаншу. Дехто вважав, що вона схудла занадто. Зірку навіть запідозрили у хворобі. Ці чутки набрали розголосу після того як вона покинула серіал, але потім з’ясувалося, що на той момент вона була вагітна і в поганому емоційному стані через напружений робочий графік.