Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна: “Дочекалися”

Українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала у своєму Інстаграм-блозі неоднозначні знімки, після яких її почали вітати з майбутнім поповненням.

Надя Дорофєєва вже більше року будує стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним. Їхні стосунки почалися, коли співачка ще була одруженою з Володимиром Дантесом. Так, сім’я Дантеса і Дорофєєвої тісно дружила з сім’єю Кацуріних. Та щось пішло не так і Надя закрутила роман з цим сами другом сім’ї. В результато розпалося аж 2 сім’ї, а Дорофєєва і Кацурін почали будувати стосунки.

Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна

Спочатку співачка не транслювала у своєму Інстаграм-блозі стосунки з Кацуріним, та, коли скандал навколо неї вщух, Надя все частіше почала публікувати романтичні фото та відео у соціальних мережах.

А нещодавно співачка опублікувала ряд знімків у своєму Інстаграм-блозі, які викликали у публіки багато запитань. Так, на знімках Надя позувала у вільній, смугастій сукні-сорочці під якою виднівся округлий живіт.

Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна

Користувачі Мережі засипали Надю питаннями у коментарях. Хтось почав вітати співачку з майбутнім поповненням, а хто припустив, що це просто невдалий ракурс.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Вагітна?”;
  • “Дуже мила вагітненька”;
  • “Дочекалися”;
  • “Або сорочка дала такий ефект, або кохання”;
  • “Така красива вагітна”.
Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна

Сама ж Надя Дорофєєва не відповіла на жоден коментар і не прокоментувала здогадки публіки про її вагітність.

Варто відзначити, що за 7 років шлюбу з Володимиром Дантесом співачка так і не стала мамою. За словами Наді, вона всю себе присвячувала кар’єрі, а материнство залишила на потім. А ось Михайло Кацурін навпаки, вже реалізувався як батько. Зі своєю колишньою дружиною Дашею вони мають доньку Олександру, якій 6 років і майже 2-річного сина Івана.

Нагадаємо, не так давно колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес почав будувати стосунки з колишньою дружиною Михайла Кацуріна Дашею. Тож, в результаті вийшло, що дві сімейні пари просто помінялися партнерами. Тепер Володимир Дантес, який раніше позиціонував себе, як чайлдфрі, долучається до виховання маленьких дітей Кацуріних.