“Буде дитина”: Міша Кацурін натякнув на вагітність Наді Дорофєєвої – “Плани на 2023-й”

Новий бойфренд співачки Наді Дорофєєвої Міша Кацурін натякнув, що скоро може втретє стати татом. Прихильники артистки підозрюють, що вона може бути вагітною.

3 січня ресторатор та новий бойфренд Наді Дорофєєвої Міша Кацурін опублікував у своєму Інстаграм-блозі фото свого 1-річного сина Івана.

Десь там у небесній канцелярії почули мої плани на 2023 рік

, – підписав Михайло світлину.

Користувачі Мережі відразу почали розгадувати, що цим дописом хотів сказати чоловік. Більшість фоловерів впевнені, що це натяк на вагітність Наді Дорофєєвої.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Дорофєєва вагітна?”;
  • “У вас буде дитина?”;
  • “Давайте з Надьою вже бейбіка”.

До слова, Міша Кацурін вже має двох дітей від попереднього шлюбу: 6-річну дівчинку Олександру та 1-річного хлопчика Івана. Після розлучення діти залишилися жити з мамою, втім Міша регулярно бачиться з сином та донькою.

Нагадаємо, любовний квадрат сім’ї Кацуріних та Дорофєєвої і Дантеса публіка обговорює вже 10 місяців.

Все починалося з того, що 2 сім’ї тісно дружили, разом їздили на відпочинок, зустрічали разом всі свята і в цілому багато часу проводили вчотирьох. Взимку 2021 року Дорофєєва і Дантес вирішили жити окремо, адже у них начебто згасли почуття. Пройшло небагато часу, як виявилось, що Надя Дорофєєва закрутила роман з тим самим другом Мішою Кацуріним.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною

Таким чином розлучились відразу 2 сім’ї і Надя з Мішою почали будувати стосунки. Втім, невідомо, коли вони закрутили роман. Сам Дантес зізнається, що підозрює, що колишня дружина зраджувала йому ще у шлюбі.

Найцікавіше, що через декілька місяців зійшлися Вова Дантес і колишня дружина Кацуріна Даша. Грубо кажучи, колишні друзі просто обмінялися партнерами.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.