Переможниця Холостяка-12 Лозовицька вперше показала свого бойфренда: Топольський не конкурент цьому красеню

Учасниця та переможниця популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк-12" вперше показала свого нового бойфренда, стосунки з яким почала вже задовго після завершення знімань проєкту

Відома українська блогерка Катерина Лозовицька свого часу стала учасницею та переможницею романтичного реаліті-шоу “Холостяк-12”. Знаменитість деякий час зустрічалась із головним героєм проєкту Алексом Топольським, втім стосунки зіркової пари довго не тривали. Після завершення роману знаменитості невтішно висловлювались одне про одного у мережі, втім це не завадило їм побудувати щасливі стосунки з іншими партнерами.

Так, у нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна Катерина Лозовицька зізналась, що почала зустрічатись із чоловіком, якого зустріла за кордоном. Спершу знаменитість не хотіла називати його імені або показувати, як він виглядає. Втім, зовсім скоро Лозовицька не змогла приховувати власного щастя. Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина показала перше спільне фото зі своїм обранцем.

Катерина Лозовицька вперше показала, як виглядає її новий бойфренд, якого вона зустріла після Холостяка-12

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм переможниця “Холостяка-12” розповіла про побачення, яке для неї влаштував її новий бойфренд. Дівчина зазначила, що чоловік попередив її за пів години до зустрічі та не розкривав подробиць. Як виявилось, бойфренд Лозовицької задумав дуже романтичне побачення.

Чоловік відвіз свою дівчину в іншу країну. Катерина Лозовицька не стала приховувати, що таке побачення неабияк здивувало її. Крім того, колишня учасниця та переможниця Холостяка-12 зауважила, що вона особливо цінує в чоловікові здатність не лише красиво говорити, але й промовисто діяти.

Катерина Лозовицька з Холостяка-12 розповіла про свого нового обранця, якого зустріла нещодавно

Нагадаємо, що про свого нового бойфренда знаменитість відгукувалась лише найкращим чином. Катерина Лозовицька зазначила, що її коханий є мудрою та чуйною людиною. До слова, описуючи свого хлопця, переможниця Холостяка-12 розповіла про абсолютну протилежність Алекса Топольського.