Схудла і пофарбувалась у блондинку: Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак

12-річна донька співачки Ані Лорак і турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу кардинально змінила імідж і помітно схудла. Дівчинка перетворюється у справжню красуню.

Софія Налчаджиоглу – 12-річна дочка скандально відомої співачки Ані Лорак і турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Дівчинка з дитинства прагне до медійності і регулярно з’являється в інфопросторі.

В останні роки донька Лорак зіткнулася з неабияким хейтом у Мережі. Дівчинка являється наполовину турчанкою і має досить специфічну зовнішність. Смаглява шкіра, пишні брови, чорне волосся та ще й зайва вага – все це ставало причиною цькування Соні у Мережі.

Як виглядала донька Лорак рік назад

Якийсь час дівчинка активно вела свій блог в Інстаграм та саме через те, що їй там щодня писала купу негативних коментарів, батьки заборонили їй вести соціальні мережі. Так, донька Лорак на деякий час зникла з інфопростору, а недавня її поява в Мережі вразила публіку.

Так, свіжі фото Соні з’явилися в Інстаграмі її батька Мурата Налчаджиоглу. 12-річна Софія за останній рік помітно підросла, схудла і змінила свій імідж. Дівчинка пофарбувала волосся у світлий колір і зробила рожеві пасма.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак

Варто відзначити, що Соня виглядає доросліше свого віку. У 12 років вона має вигляд не маленької дівчинки, а юної красуні.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак

До слова, зараз Софія знаходиться на відпочинку разом з батьком, його новою дружиною і звідною сестрою. Так, напередодні Мурат Налчаджиоглу зіграв весілля з молодою красунею на ім’я Лілія. Софії на весіллі не було, адже воно проходило в Києві. Очевидно, Ані Лорак не захотіла відпускати доньку в Україну, де наразі триває війна. При цьому варто зауважити, що Соня має чудові стосунки з батьком і гарно ладнає з мачухою.

Після весілля Мурат і Лілія відправились у медовий місяць у Туреччину і взяли з собою і Соню. Молодята публікують безліч фото з відпочинку з дітьми. Схоже, Софія рада бути з батьком, його новою дружиною і звідною сестрою.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак

До слова, 9 червня донька Лорак відсвяткувала своє 12-річчя. З цієї нагоди Ані Лорак влаштувала грандіозну вечірку у москві. Вже після святкування власного дня народження дівчинка відправилася до батька у Туреччину.