Недитяча фотосесія: 18-річна донька Полякової вразила палкими фото з коханим – співачка готується стати тещею

18-річна донька Олі Полякової Маша вже майже рік знаходиться у стосунках з юнаком на ім'я Артур. У них дуже серйозні відносини, які згодом можуть перерости у щось більше.

Старша донька Олі Полякової Маша вже рік навчається у Лондоні. Там дівчина не лише вивчає музику і мріє стати відомою співачкою, а й будує своє особисте життя. 18-річна Маша вже майже рік зустрічається з хлопцем на ім’я Артур. Юнак родом з України, але як і Маша приїхав до Лондону навчатися.

Судячи по Інстаграм-блогах закоханих, стосунки у них дуже серйозні. Вони постійно разом: разом тренуються, готують та відпочивають. А нещодавно Маша Полякова опублікувала дуже пікантну фотосесію зі своїм хлопцем. На першому знімку закохані цілували, а ось на другом – показали в камеру середній палець.

18-річна донька Полякової вразила палкими фото з коханим
18-річна донька Полякової вразила палкими фото з коханим

Користувачі Мережі не дуже оцінили знімки Маші. Фоловери почали коментувати, що дівчина не вихована і дарма публікує такі світлини. Та були і ті, хто підтримав Машу.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Жах. Навіщо показувати таке пальцем? Це виходить нам показує, хто фото дивиться?! Якось негарно.”;
  • “Перше фото дуже гарне, а зміст другого фото трохи не пойму)”;
  • “Маша дуже невпевнена в собі особа, якщо постить такі фото з середнім пальцем”;
  • “Ті, хто пише, що дівчина невихована, нехай покажуть своїх вихованих”;
  • “Машунечка, будьте щасливі і щоб у вашому житті все було добре”.

До слова, не так давно Маша Полякова дала інтерв’ю Славі Дьоміну, де розповіла, чи збирається найближчим часом виходити заміж. Так, дівчина запевняє, що до 26 років і думати не буде про шлюб. Маша хоче спочатку вивчитись, почати будувати кар’єру, а вже потім створювати сім’ю. При цьому Маша не заперечує, що її стосунки з Артуром дуже серйозні. Дівчина навіть познайомила свого хлопця з зірковою мамою. За словами Маші, мамі сподобався її вибір. Також дівчина зізнається, що Артур допомагає їй фінансово і не лише оплачує відпочинок та різні поїздки, а й купує продукти харчування.