Як склалася доля переможниці “Х-фактору” Аіди Ніколайчук після шоу: Кондратюк кусає лікті

Зазвичай талант-шоу намагаються взяти штурмом молоді виконавці. Але одеситці Аіді Ніколайчук вдалося вразити журі конкурсу "Х-фактор" у 29 років. Ніхто не міг повірити попервах, що можна співати так чисто і невимушено без фонограми. Тож звичайна касирка відразу стала зіркою.

Зазвичай талант-шоу намагаються взяти штурмом молоді виконавці. Але одеситці Аіді Ніколайчук вдалося вразити журі конкурсу “Х-фактор” у 29 років. Ніхто не міг повірити попервах, що можна співати так чисто і невимушено без фонограми. Тож звичайна касирка відразу стала зіркою.

Роману між продюсером і співачкою на Х-факторі не сталося

Своїм неймовірним тембром голосу дівчина завдячує бабусі, як, до речі, й ім’ям. А от батьки були далекими від мистецтва – тато займався комп’ютерами, мама шила. Аіда планувала стати дизайнером одягу і навчалася у коледжі. Та заміжжя і народження сина призвели до пошуку роботи в найближчому до дому супермаркеті – вона сиділа на касі й вибивала чеки.

Аіда Ніколайчук з другим чоловіком-білорусом

Звісно, таке життя нікому не могло сподобатися, тому Ніколайчук вирішила взяти участь у “Х-факторі 2”. Після першого виступу стала знаменитістю. Але того разу перемогу не здобула. Довелося все починати спочатку й отримати заслужений тріумф у “Х-факторі 3”.

Ходили чутки про зірковий роман між новоспеченою зіркою та продюсером Ігорем Кондратюком. Насправді ж дівчина тоді зблизилася зі звукорежисером. Їй поталанило – вона підписала контракт зі студією і почала їздити на гастролі Україною та за кордон.

Аіда Ніколайчук зчинила фурор в Японії

Знайомство з білоруським спортсменом Нікітою Подольським, який був на 12 років молодший за одеситку, докорінно змінило життя знаменитості. Аіда намагалася супроводжувати коханого на всіх гонках, але ж мала постійно від’їжджати в Україну на концерти, а чоловік був не готовий покидати Білорусь. Ніколайчук навіть устигла завагітніти й втратити ще не народжену дитину. Вони прожили разом 5 років, а потім шлюб розпався.

Пережити особисту драму білявка вирішила в Японії, де якраз оголосили співочий конкурс. Своїм талантом підкорила японців, отримавши 1 місце. Після невдалого другого шлюбу зірка воліє не розповідати про особисте. Хоча відомо, що вона вийшла заміж утретє. Нині Ніколайчук перебралася до Америки, звідки повертатися до України поки не планує.