Тіна Кароль у домашньому одязі і без макіяжу похизувалася врожаєм з власного городу: як проста селянка (Фото)

Відома українська співачка Тіна Кароль не лише вміє співати, а й господарює по дому. В артистки навіть є власна земельна ділянка, де вона вирощує овочі та зелень.

Українська співачка Тіна Кароль обрала для себе життя не в метушливій столиці, а в невеликому селищі на Київщині. Так, будинок співачки розташований у селі Зазим’я неподалік від столиці. Цей дім співачка будувала ще зі своїм чоловіком Євгеном Огіром. Та з того часу, як він помер, Тіна одна проживає у просторому будинку.

Як виглядає будинок Тіни Кароль

Варто відзначити, що маєток дійсно величезний. Це триповерховий будинок площею 350 квадратний метрів. Дім розташований на великому земельному участку в 20 соток. На території будинку є сад з плодовими деревами, квітник, а також невеликий город, на якому співачка вирощує свіжі овочі та зелень.

Нещодавно Тіна у своєму Інстаграм-блозі похвалилася своїм підписникам врожаєм. Так, співачка з мінімальною кількістю макіяжу і в домашньому вбранні сфотографувалася поряд з грядкою з огірками.

Тіна Кароль у домашньому одязі і без макіяжу похизувалася врожаєм з власного городу

Також Кароль показала свій розкішний сад, на якому квітнуть гортензії і лаванда.

Тіна Кароль у домашньому одязі і без макіяжу похизувалася врожаєм з власного городу

Звісно, співачка не сама обробляє землю та слідкує за садом. У співачки є садівники, які цим всим займаються. Та Тіна обожнює обходжувати свої угіддя і милуватися стиглими овочами і фруктами.

До слова, свій просторий триповерховий будинок Тіна Кароль підлаштувала повністю під себе. Так, співачка виділила окрему кімнату під нагороди і подарунки прихильників. Також Тіна облаштувала у своєму будинку цілий спортивний зал, де вона щодня займається для підтримання фігури.

Та одна кімната у будинку співачки залишається незмінною вже багато років – це кабінет її покійного чоловіка. Співачка залишила там все так, як було при його житті.

Нагадаємо, чоловік Тіни Кароль пішов з життя у 2013 році від онкології. За останні 10 років співачка так і не змогла змиритися зі смертю свого чоловіка і не впустила іншого у своє серце. Співачка досі з трепетом говорить про Євгена Огіра і зізнається, що жоден інший чоловік не зможе його замінити.