Ось в чому причина поспішного весілля Дорофєєвої і Кацуріна: колишня Дантеса ховає живіт під балахонами (ФОТО)

Відома українська співачка Надя Дорофєєва в 2022 році розлучилася з Володимиром Дантесом, а в 2023 вже вийшла заміж вдруге за ресторатора Михайла Кацуріна.

Надя Дорофєєва опинилась в центрі уваги після того, як в березні 2022 року об’явила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, з яким мала довгі стосунки і здавалась щасливою. В той же час про розірвання шлюбу повідомила ще одна родина, з якою тісно дружили музиканти – ресторатори Михайло і Даша Кацуріни.

Колишні не стали повідомляти про причини розставання, однак невдовзі все стало ясно. Виявилося, що Дорофєєва пішла від Дантеса заради Кацуріна, який заради співачки покинув дружину з двома маленькими дітьми. Але Даша не залишилась сама. Володимир Дантес дуже підтримав дівчину в цей важкий період, підставивши їй своє плече. В результаті їх дружба також переросла в романтичні стосунки. Пари буквально помінялись партнерами.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Офіційно документи про розлучення Надя Дорофєєва і Дантес отримали на початку 2023 року, а нещодавно співачку стали підозрювати у заміжжі за Кацуріним. В Мережі з’явились чутки, що закохані зіграли таємне весілля з найближчим оточенням. Лише через місяць ці плітки підтвердились – 13 липня Дорофєєва в своєму Інстаграм-блозі виклала весільні фото і зізналася, що дійсно вийшла заміж за ресторатора.

Нова дружина Кацуріна Надя Дорофєєва ховає живіт під балахонами

Фанати вже обговорюють причини такого швидкого одруження. Деякі припускають, що причиною могло стати майбутнє поповнення у пари, мовляв Надя Дорофєєва вагітна і дуже часто одягається в одяг вільного крою або оверсайз, щоб приховати живіт.

По Інстаграму колишньої дружини Дантеса і справді можна відслідкувати тенденцію вільного одягу.

Однак, беручи до уваги вигляд Наді у весільній сукні, яка обтягнула її талію, це все просто її модні вподобання – співачка полюбляє бути в тренді і носить балахони не для того, щоб щось приховувати.