Мінімум одягу і максимум макіяжу: Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ – “Дешево і низько”

38-річна співачка Тіна Кароль показала результат своєї недавньої фотосесії і викликала справжній фурор. Та знайшлися і ті фоловери, які розкритикували артистку і дорікнули їй за бажання здаватися молодою.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних співачок України. Вона має неймовірно сильний вокал і пісні, які чіпляють за саме серце. Та публіка любить Тіну не лише за її творчість, а і за вроду. Співачка дуже жіночна, ніжна і тендітна. Недарма саме Кароль тричі отримувала статус найкрасивішої  жінки України за версією журналу VIVA.

Нещодавно Тіна Кароль поділилася з прихильниками результатом своєї нової фотосесії. На знімках співачка позувала у зухвалому, літньому образі і з яскравим макіяжем з акцентом на губи. Так, Тіна була одягнена в незвичайні джинси-кльош з високими розрізами на ногах. Доповнила свій образ співачка кофтинкою молочного кольору з глибоким вирізом і повністю оголеною спиною.

Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ

Тіна позувала у розслаблених позах і виглядала дуже яскраво і жіночно.

Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ

Прихильники співачки засипали її компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Ви неймовірна”;
  • “Красуня”;
  • “Фігура дуже жіночна”;
  • “Фото – вогонь”.

Та не всім прийшлися до вподоби нові знімки співачки. Були й ті, хто розкритикував Кароль за начебто її намагання бути молодшою, ніж вона є:

  • “Старша жіночка, а мізків так і не прибавилось. Косиш під молоду дівчинку, та цього вже ніщо не змінить. Дешево, вульгарно, низько… був кращої думки про Тіну. Таке враження, що хоче зняти собі багатого олігарха, щоб підзаробити трохи грошенят – не піснями.”

, — написав один із коментаторів.

Варто відзначити, що Тіна Кароль спокійно реагує на критику у свій бік і ніколи не відповідає на негативні коментарі у соціальних мережах. При цьому співачка є дуже самокритичною. Вона намагається все завжди довести до ідеалу. Це стосується і її роботи на сцені і її зовнішності. До прикладу, Тіна вже багато років притримується дуже суворої дієти і не дозволяє собі з’їсти навіть маленький шматочок торту на власний день народження, хоч і обожнює солодке. Співачка хоче мати ідеальний вигляд, тож не дозволяє собі набрати зайвий кілограм.