Олена Мозгова називає її Бусинкою, а Девід Аксельрод – Рапунцель: як виглядає прекрасна Леді Соломія

Олена Мозгова народила третю дитину в 41 рік. Те, що Соломія купається в батьківській любові, безсумнівно. Сторінки мами та тата Девіда Аксельрода у Фейсбуці рясніють світлинами донечки.

Олена Мозгова народила третю дитину в 41 рік. Те, що Соломія купається в батьківській любові, безсумнівно. Сторінки мами та тата Девіда Аксельрода у Фейсбуці рясніють світлинами донечки.

Доньці Мозгової та Аксельрода вже 8 років

Чимало теплих слів на адресу своєї 8-річної Солі висловлюють Олена Мозгова та Девід Аксельрод. Вітаючи наприкінці лютого донечку з 8-річчям, мама назвала її “Життям, Всесвітом, Перлинкою, Душею”. Продюсерка також похвалилася, що її Соля дуже гарно малює і виставила на огляд роботу дівчинки.

Девід називає доньку Рапунцель

Не залишився осторонь привітань і щасливий татусь Девід Аксельрод, написавши:

“Найбільше моє бажання у цьому житті – щоб ти була найщасливіша у всьому Всесвіті. Люблю тебе, моя Мія, люблю більше за все в житті”.

Світлин з донькою в його ФБ-акаунті навіть більше, ніж в Олени. Жінка виставляє чимало постів щодо волонтерської діяльності, а Девід на всю котушку насолоджується батьківством.

Іноді Соломія перетворюється на справжню бешкетунку

Він називає Соломію Рапунцель, Щастя, Сонечко. Коментатори також у захваті від Соломії й роблять купу компліментів щодо схожості донечки з татусем. Аксельрод зізнається, що іноді “прекрасна Леді Соломія перетворюється на малу бешкетунку”. На те вона й дитина, щоб бешкетувати, парирують підписники.

Соломія народилася 26 лютого, а її батьки розписалися 31 січня, коли Олена перебувала на 8-му місяці вагітності. Обійшлися без будь-яких церемоній і вальсу Мендельсона, скріпивши союз поцілунком. Пара й досі згадує той день. Було холодно й дуже слизько. Девід весь час підтримував Олену під руку, а Соля в животику буцалася, неначе відчуваючи важливість моменту.