Що відомо про першого з п’яти чоловіків Алли Пугачової: литовець Міколас Орбакас – фото

Відома російська співачка Алла Пугачова була одружена 5 разів. Наразі вона щаслива зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та виховує близнюків Лізу та Гарі.

Перший шлюб майбутньої примадонни був у 20-ти річному віці. Обранцем красуні став статний цирковий артист Миколас Орбакас. Шлюб пари був короткотривалим, але за цей час на світ появилась єдина спільна дитина – Христина Орбакайте.

За час спільного життя з примадонною Орбакас підтримував кохану на шляху до визнання. Подружжя жило досить скрутно і практично не сиділо на місці. Гастролі в різних містах, постійні переїзди, невиспані ночі – все це провокувало постійні сварки. Невдовзі кохання між Аллою та Миколасом згасло.

Лише згодом батько Христини Орбакайте зізнався в тому, що не витримував трудоголізму дружини та почав зазирати в чарку.

Через деякий час після розлучення Миколас знайшов собі нову дружину – гімнастку Марію, з якою щасливо живе вже більш як 30 років та виховує сина Фабіана. Саме ця жінка перетворила циркача на спокійного сім’янина, допомогла йому налагодити стосунки з колишньою дружиною та дочкою.

Миколас Орбакас з дружиною Марією

Христина Орбакайте не одразу змогла прийняти батька в родину. Але, коли сама стала мамою, відчула необхідність пробачити все погане та впустити Миколаса в своє життя та життя своїх дітей. Батько часто приїздив до Христини на концерти, підтримував її виступи та навіть декілька разів відпочивав разом з онуками.

Миколас Орбакас з донькою Христиною Орбакайте

Родина колишнього чоловіка Алли Пугачової довгий час проживала в Москві. Миколас приймав участь в корпоративах та виставах. Наразі йому 79 років і вони з дружиною Марією практично не з’являються на публіці. Дожити віку родина вирішила у своєму невеличкому будинку в Литві.