Світлана Лобода показала молодшу сестру в день її народження: молода, красива і ефектніша за зіркову родичку

На днях молодша сестра відомої української співачки Світлани Лободи відсвяткувала свій 31-й день народження. Співачка дуже зворушливо привітала сестру-красуню.

Відома українська співачка Світлана Лобода має сестру Ксенію, яка молодша від неї на 9 років. 13 серпня дівчина відсвяткувала свій 31-й день народження. В цей день Ксенію привітала й її зіркова родичка.

У своєму Інстаграм-блозі Світлана Лобода оприлюднила фото з іменинницею і написала теплі слова привітання.

З днем народження, моя любимка. Будь щаслива, я завжди поряд

, – написала Лобода.

Користувачі Мережі долучилися до привітань у коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Які гарнюні, будьте щасливі”;
  • “Такі гарні і схожі”;
  • “Вітаємо вашу сестру. Обидві красуні”;
  • “Щасливої долі! !Нехай всі мрії здійснюються!”;
  • “Ксенія, з днем народження! Всього вам найкращого”;
  • “Такі милі! З днем народження сестричку. Здоров’я їй і нехай збуваються мрії”;
  • “Дуже схожі з сестрою”.

Варто відзначити, що Світлана Лобода має дуже теплі стосунки з молодшою сестрою, незважаючи на те, що у них велика різниця у віці та і бачаться вони не часто. Крім того, сестрі дуже схожі, а Ксенія навіть перевершила вродою свою зіркову сестру. Дівчина висока, струнка і має яскраві риси обличчя.

Відомо, що у 2019 році Ксенія вийшла заміж за за українського бізнесмена Артема Аурсаліді. Дівчина разом з чоловіком проживає у Києві.

Як виглядає сестра і мама Лободи

Нагадаємо, Світлана Лобода з 2014 року по 24 лютого 2022 року жила і працювала у росії. Після початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода покинула країну-агресорку і вивезла з росії своїх дітей. Співачка висловилася в підтримку України і весь період, поки триває повномасштабна війна, Світлана активно допомагає як ЗСУ, так і постраждалим під час подій людям.

В одному із останніх інтерв’ю співачка запевнила, що шкодує, що жила та працювала в росії. Лобода запевняє, що раніше не розуміла всієї масштабності “конфлікту” росії та України і не вникала в ситуацію, яка з 2014 року розгорталася на сході України.