Ані Лорак і Світлана Лобода привітали Україну з Днем Незалежності – в Мережі ажіотаж: “Повернутися не хочете?”

Сьогодні, 24 серпня, в Україні відзначають День Незалежності. Привітати рідну країну вирішили Лорак і Лобода, які вже давно живуть і працюють в Росії.

Першою привітати Україну зважилася Світлана Лобода. Співачка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі фото з концерту, на якому вона позує в красивій, білій сукні.

“З Днем Народження, моя улюблена Україна! Нехай на землі твоєї, живуть найщасливіші люди! “, – написала Лобода.

“З Днем Незалежностi, Украïно!”, – додала співачка на рідній мові.

Слідом за Лободою привітати Україну вирішила Ані Лорак. Співачка опублікувала фото, де позує з вінком на голові і написала українською мовою:

“З Днем народження, Україно!”

Користувачі Мережі по-різному відреагували на публікації артисток. Багато написали в коментарях, що чекають улюблених виконавиць в Україні.

“Любимо і чекаємо з концертами в рідній країні”, “Кароліна, зі святом нас усіх. Дуже приємно бачити, що ви пишете на рідній мові “,” І вас зі святом, наша красуня “, ” Неймовірна артистка, повертайтеся на Батьківщину “, – пишуть коментатори.

Однак були й ті, хто пригадав артистам про те, що вони вже давно не живуть в Україні.

“Але ви в Росії”, “Тільки ти до України вже ніяким боком”, “Під час війни зрадила Україну .. під час війни вона втекла до окупанта. 6 років не згадувала, а тут раз !! любов прокинулася знову? ” “Типу патріотка?!,” Назад не хочете? “, – пишуть коментатори.

 ""

 ""

 ""

Скріншот коментарів користувачів Мережі

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.