Кохання з кавказцем в Олесі Жураківської не вдалося: “Відносини тривали 5 років, 2,5 з яких я намагалася піти”

Олеся Жураківська прожила 8 років у москві, п'ять з яких була заміжня за гарячим кавказьким чоловіком. На жаль, вона не хотіла коритися чоловіковій волі, тому цей шлюб був приречений.

Олеся й не думала, що колись стане артисткою. Збиралася опановувати більш земну професію швачки. Коли навчилася шити, то стала заробляти перші гроші. Знайомі зверталися до 14-річної юнки з проханням підкоротити спідницю чи підрубити штори.

Подруга записала дівчину на прослуховування у московський ГІТІС. Відбір складав 140 осіб на одне місце. Й нашій героїні якимось чином вдалося його здолати. Під кінець навчання вся група в унісон співала українських народних пісень.

Олеся Жураківська – студентка акторського факультету

Трапився на московських теренах Жураківській й один джигіт. Він дуже сильно упадав біля дівчини, дарував квіти оберемками. От і не стрималася, покохала красеня-чорнявця. Та сімейне життя принесло більше розчарувань, аніж радощів.

Благовірний дуже сильно ревнував дружину до її роботи в театрі. Постійно влаштовував сцени. Його водій регулярно перебував у репетиційній залі. Дійшло до того, що інші актори відмовлялися репетирувати з Олесею, щоб не встряти в халепу з її неадекватним чоловіком.

Олеся Жураківська в юності й зараз

За 2,5 роки життя Жураківська втямила, що з неї досить, і хотіла розірвати ці стосунки. Та це виявилося не так легко. Де б вона не переховувалася, чоловік її знаходив і повертав додому. А там починалося суцільне пекло. Доходило навіть до рукоприкладства.

Якось, коли в їхньому будинку гостював брат чоловіка, жінка спеціально повернулася додому о 6 ранку. Такого приниження гордий кавказець винести не міг. Тому тричі в присутності родича промовив: “Йди!” Й українка зітхнула з полегшенням. Зібрала речі, кота і швейну машинку та подалася до Києва.

Тут довелося починати все з нуля, адже її як актрису ніхто не знав. Попервах навіть заробляла гроші, шиючи. Та врешті влаштувалася в театр на Лівому березі, й згодом життя налагодилося.

Популярне

Схожі статті

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.