Павло Зібров ударився в ностальгію: пригадав студентські виїзди на поле та як двічі в житті голив вуса

У комедійному серіалі "Голова", який зняв Новий канал, Павлу Зіброву дісталася роль самого себе. З цієї нагоди народний артист полинув у спогади про студентське життя.

У 16-річному багатосерійному фільмі мова йде про студентство, яке взялося робити реформи в селі Антонівка. Зібров зображає у стрічці співака, в якого без тями закохана баба Галя. Жінка безнадійно пише листи своєму кумиру вже зо три десятиліття. Саме за безпосередньої участі безтурботних студентів Павло співає пісню про Галину в присутності закоханої селянки.

Кадр із фільму Голова

Знімання наштовхнули виконавця на власні спогади. Радянських студентів тоді відправляли на допомогу колгоспам збирати врожаї. Молодь тоді копала картоплю, вибирала буряки, збирала капусту. Все це складалося в мішки й вивозилося з поля. Славно потрудившись, молодик влаштовував для однолітків різні розваги з танцями. Зібров був “шебушним” і завжди міг усе порішати в клубі щодо музики.

Вуса як бренд

У ті роки секретаря комсомольської організації можна було побачити ще без вусів. Щоправда, поголився Павло виключно, коли йшов служити в армію. Вдруге поекспериментував з іміджем уже в 35 років. Збрив вуса й пішов на вокзал зустрічати Марину.

Унікальна можливість побачити Павла Зіброва без вусів

Жінка не впізнала благовірного й пройшла мимо. Потім довго сварила чоловіка за необачний вчинок. І навіть покарала – Зібров спав півтора місяця на кухні, допоки вуса знову не відросли.

Вважаючи вуса власною візитівкою, артист вирішив кілька років тому застрахувати цей атрибут. Якщо з волоссям над губою щось трапиться, чоловік отримає від страхової компанії 1 мільйон гривень компенсації. Артист зазначив, що може збрити вуса й зараз, але за однієї умови – якщо хтось заплатить йому мільйон.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.