Чоловік Наді Дорофєєвої Міша Кацурін показав, як виглядає донька від першого шлюбу: Саша росте копією татуся

Міша Кацурін, попри розлучення та новий шлюб, намагається частіше проводити час зі своїми дітьми, рідко виставляючи спільні фотографії в соціальні мережі

Надя Дорофєєва прекрасно знала, що обирає чоловіка з двома дітьми. Тому не заважає спілкуванню батька з малечою, а і сама любить проводити з ними час: гуляти, дуркувати чи просто байдикувати.

Нещодавно Міша Кацурін похизувався, що донька працює в його ресторані та вже заробляє перші свої кошти. Хоча завдання символічні, на кшталт полити рослини чи перекласти пусті коробки. Але дитина вже звикає до праці й починає цінувати зароблені кошти. Батько не може не тішитись вдалим навчанням доньки, адже фінансова освіта в такому віці все ж потрібна.

Міша Кацурін з донькою

Міша Кацурін відповичав з донькою на Медовий Спас

А буквально на днях на Медовий Спас Міша Кацурін виставив селфі з семирічною донькою. Саша тримає в руках букет та посміхається.

Міша Кацурін з донькою Олександрою

“Ранкова закупівля квітів для всіх дівчат із прицерковного Медово-Спаського маркету”

На фото, що виставляє Міша Кацурін, неможливо не помітити схожість доньки з ресторатором.

Потрібно зазначити, що Даша Кацуріна та Міша Кацурін не проживають разом ще з 2022 року, коли офіційно отримали розлучення. З того часу діти, Олександра та Іван, перебувають періодично в кожного з батьків.

А тим часом Міша Кацурін місяць тому одружився з Надею Дорофєєвою. І його не може не радувати той факт, що діти ресторатора прекрасно відреагували на появу нової половинки у батька і легко знайшли спільну мову. Олександра взагалі відноситься до Наді, як до подруги.

Міша Кацурін

Можливо скоро Іван та Саша будуть глядіти маленького братика чи сестричку, але в Міші Кацуріна великі плани на цей рік, серед яких і поповнення родини. Поки, звісно, ніякої інформації не має, але прихильники уже очікують щасливого повідомлення від закоханих зірок.