Важко повірити, але ці простачки – рідні сестри Ольги Фреймут і Наталії Могилевської: нічого спільного (ФОТО)

Мати сестру – це мати найкращу подругу на все життя. Ольга Фреймут та Наталія Могилевська розуміють це твердження. Їх сестри – це другі крила, що підтримують та радіють з їх звершень

В зіркових людей брати та сестри, в основному, звичайні люди, які живуть власним життям та не виходять на публіку. Про них мало що відомо, але іноді є можливість порівняти, як виглядають родичі знаменитостей.

Ольга та Юлія Фреймут

Ольга та Юлія Фреймут

Ольга Фреймут – відома телеведуча, яка має витончені манери та завжди виглядає на всі 100%. Зірка багатодітна мати, адже виховує трьох дітей. Її сестра, Юлія Фреймут молодша на 10 років. Всупереч такій різниці в віці – жінки тісно спілкуються та постійно зустрічаються. Ольга завжди дивувалась з впертості та наполегливості своєї малої Юлії. Саме тому дівчина змогла добитись вершин в кар’єрі та наразі займає відповідальне місце продюсера.

Сьогодні молодша Фреймут щаслива дружина та мати. Габриель, свою доньку, Юлія довірили похрестити рідній сестрі.

Ольга та Юлія Фреймут

Дивлячись на спільні фото одразу можна провести паралель. Адже сестри дійсно дуже схожі, мають однаковий погляд.

Наталія та Оксана Могила

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська (вона ж Наталія Могила) має старшу сестру Оксану. Жінка не публічна особистість. Її життя невідоме для прихильників співачки. В мережі дуже рідно появляються фотографії Оксани.

На одній з таких світлин, які Наталія виставила на своїй сторінці в інстаграм, старша сестра позує разом з їх двоюрідною сестрою Ліною.

Наталія та Оксана Могила

До речі остання нещодавно народила сина. Активну учать в щасливому материнстві зіграв нинішній коханий Наталія Могилевської. Саме він допоміг дівчині виїхати з України до Франції в момент наступальних дій з боку сусіда. На фото видно, що жінки зовсім різні, але сімейний носик Могилевських все ж видає родинні зв’язки красунь.