76-річна Софія Ротару заговорила українською і одягла хустинку: слова адресувала Руслану Євдокименку

Оскільки день народження єдиного сина Софії Ротару збігається з Днем Незалежності України, співачка вирішила привітати Руслана Євдокименка з 53-річчям піснею про одну калину за вікном.

У цій патріотичній пісні ще є слова про одну родину за столом. Софія Ротару й справді полюбляє влаштовувати сімейні посиденьки. А запрошувати у гості їй є кого, адже має трьох сестер і двох братів, а значить, і купу племінників.

Та у самої Софії Михайлівни з чоловіком Анатолієм Євдокименком є лише один-єдиний син Руслан. Первісток народився 1970 року в Чернівцях, неабияк порадувавши батьків. Звісно, тоді мова ні про які розкоші не йшла. Доводилося тіснитися на спільній житлоплощі з батьками чоловіка. Квартиру артистам дали лише згодом.

Коли Руслану було 6 років, родина перебралася мешкати до Ялти. Хлоп’я музикою особливо не цікавилося. Йому більше припала до вподоби техніка. Тож коли виріс, юнак поступив до московського автодорожнього інституту.

Там студенту навчатися не сподобалося, і він перевівся до Севастопольського приладобудівельного вишу. Та й ця освіта не стала майбутньою професією Євдокименка-молодшого. У Києві Руслан організував архітектурне бюро. Тож квартиру й будинок для мами з татом спроєктував особисто.

Між мамою і сином дуже теплі стосунки

Відтоді, як у 2002 році не стало батька, Руслан змушений був взяти обов’язки продюсера мами на себе. Софія Михайлівна тяжко переживала втрату коханого чоловіка й не хотіла виходити на сцену. Та сину вдалося знайти потрібні слова, щоб повернути матір до життя. Після того Ротару записала ще чимало хітових композицій.

Батьки Руслана Євдокименка замолоду

Дружина Руслана Світлана теж не сидить без діла, а активно допомагає чоловіку в бізнесі, взявши на себе відповідальність за креатив. На жаль, Софія Михайлівна останнім часом навідріз відмовляється виступати, які б гроші їй за це не пропонували.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.